VIDEO Jaf spectaculos în România. Patru hoți au folosit metoda „Cascadorul” pentru a fura obiecte în valoare de 10 mii de euro

Ultima actualizare:

Ingeniozitatea hoților pare să fie fără limite, iar polițiștii din țara noastră au rămas uimiți atunci când au văzut cum au încercat 4 bărbați să jefuiască un camion aflat în mers. Se pare că hoții au vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, iar pentru a jefui cu succes camionul, ei au utilizat metoda numită „Cascadorul”, folosită de către cei din clanul Duduianu. Șoferul camionului i-ar fi ajutat pe bărbați.  

Hoții au fost ajutați de șoferul camionului / captură: Facebook
Hoții au fost ajutați de șoferul camionului / captură: Facebook

O tentativă eșuată de jaf a fost surprinsă în flagrant de către polițiștii de la Secția 12, iar aceștia au rămas muți de uimire când au văzut cât de departe au mers cei 4 hoți pentru a duce la îndeplinire jaful. Mai precis, bărbații din București, cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, au încercat să fure haine în valoare de 50.000 de lei, folosindu-se de metoda „Cascadorul”, inspirată de către clanul Duduianu.

Incidentul s-a petrecut în noaptea dintre 7 și 8 august, iar bărbații, ajutați de către șoferul camionului, au pus la cale planul de a fura hainele, în timp ce mașina se afla în mers, prin Sectorul 3. Se pare că șoferul camionului, în vârstă de 31 de ani, s-a întâlnit cu ceilalți 3 bărbați implicați în jaf la o stație de alimentare de pe traseul pe care conducea. În cele din urmă, 2 dintre aceștia au reușit să ajungă în compartimentul de marfă al camionului, în timp ce acesta era în mișcare.

Hoții au vrut să fure haine în valoare de 50.000 de lei

Odată ce camionul s-a pus în mișcare, cei 2 bărbați care au pătruns în mașină au desfăcut coletele, reușind să fure undeva în jur de 400 de articole vestimentare, pe care le-au pus în saci. Pe lângă camion, celălalt complice era la volanul unei alte mașini, având grijă că totul merge bine.

În apropiere de locația unde trebuiau livrate hainele, camionul a oprit, iar hoții au coborât, luând sacii cu haine cu ei. Din fericire, polițiștii erau pe fir și au reușit să blocheze traficul. Întreg prejudiciul a fost recuperat de către autorități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net