„Mi s-a făcut pielea de găină". Reacţia unui tiktoker când a gustat preparate tradiţionale româneşti

Ultima actualizare:

Celebrul Tiktoker 5outhy a vizitat România. În momentul când a ajuns în Cluj-Napoca, a vrut să încerce preparatele tradiționale. Țuica a fost pe placul lui, iar în clipa în care a gustat sarmalele a declarat că i „s-a făcut pielea de găină", adevărul.ro

Englezul a mâncat într-un restaurant din Cluj-Napoca Foto: Shutterstock
Englezul a mâncat într-un restaurant din Cluj-Napoca Foto: Shutterstock

5outhy s-a delectat cu preparate românești  

5outhy a devenit faimos pe platforma TikTok datorită parodiilor sale amuzante în care evidențiază diferențele dintre cultura engleză și cea românească. Clipurile sale sunt gustate de internauţi, mai ales că acesta folosește expresii celebre combinând limba română cu engleză. Aşa a făcut şi când a venit în Cluj-Napoca, acolo unde alături de iubita sa româncă, a ales să se delecteze cu cele mai celebre preparate românești.

5outhy, încântat de țuică 

Turul culinar a început cu o țuică și o vișinată, de care turistul s-a arătat profund încântat. Apoi a venit rândul unei limonade şi a unui pahar de whisky vechi de 50 de ani. Dintre toate, țuica a câștigat detașat admirația celebrului cântăreț, mai ales când a aflat că licoarea are şi rol de digestiv natural. 

Apoi a urmat festinul compus din sarmale, mici și cârnați cu varză a la Cluj şi, bineînțeles, ciorbă de burtă. Momentul apoteotic a venit când a gustat sarmalele.

5outhy: „Mi s-a făcut pielea de găină. Sunt atât se suculente"

„Mi s-a făcut pielea de găină. Sunt atât se suculente. Mama, Doamne", spune turistul vizibil încântat de textură şi de gustul sarmalelor. 

A continuat cu mici, mămăligă, varză a la Cluj, cârnați. „Incredibil”, „suculent”, „e așa de bun, încât nu pot nici măcar să descriu gustul”, „Perfect”, „te iubesc România” - a exclamat englezul după ce a încercat, rând pe rând, mâncarea de pe platou.

Pe tot parcursul filmării, acesta a folosit cuvinte românești şi a adus laude bucătăriei noastre, iar la final s-a arătat recunoscător pentru acestă experienţă. 

„Această experiență a fost foarte frumoasă, localul superb, personalul minunat. Foarte frumos, Cluj, te pup", a transmis 5outhy la finalul vizitei sale. 

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net