Mihai Leu, mesaj de pe patul de spital. Campionul a fost internat de urgenţă, din cauza unor complicaţii apărute după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti. Acum, de pe patul de spital, acesta a transmis un mesaj. 

Mihai Leu Foto: Facebook
Mihai Leu Foto: Facebook

Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital 

„Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile pozitive. Sunt pe mâini bune și deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse. Al vostru, Mihai Leu", a scris el pe pagina sa de socializare. Vă reamintim, campionul la box şi raliu este internat la Spitalul Fundeni din Capitală, unde a fost transferat de la Hunedoara.

Mihai Leu ar avea probleme din cauza unor complicaţii apărute după o intervenţie chirurgicală suferită acum trei săptămâni. În 2014, Leu a aflat că are cancer la colon. Sportivul a petrecut atunci două luni în spital şi a fost operat de două ori. 

Ce spunea sportivul, în trecut, după operație

„Sunt ok acum. Vă mulțumesc că vă gândiți la mine. Am fost internat la Hunedoara și a apărut o complicație. Acum sunt la domnul doctor Irinel Popescu. Nu îmi place să vorbesc despre acest lucru. Sunt optimist, lucrurile par să fie în regulă. Eu sper să mă refac în timp util și să fiu la următoarea etapă de raliu”, a declarat Mihai Leu pentru ProSport. „El a fost operat acum vreo lună de zile, la Spitalul Militar, și a avut o ușoară complicație la plagă, cumva neimportant”, spunea doctorul Irinel Popescu. 

Cine este Mihai Leu 

Mihai Leu s-a născut la Hunedoara, tatăl lui fiind un cunoscut sportiv al anilor '70-'80 în automobilismul românesc, devenind campion național la viteză pe circuit și vicecampion național la viteză în coastă. 

Leu a început să boxeze la Clubul Constructorul din Hunedoara în 1977, iar la doar 19 ani a decis să fugă din România comunistă, în Germania, acolo unde a devenit campion mondial, dar s-a retras din activitate din cauza problemelor medicale. În afară de box și automobilism, Mihai este pasionat și de fotbal, iar echipa lui de suflet este Corvinul Hunedoara, marea revelație din acest sezon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net