Milioane de români vor primi bani în plus în această lună! Când vor intra banii pe voucherele de alimente

Mai bine de 2,5 milioane de oameni din țara noastră vor primi un ajutor financiar din partea statului, în această lună. Este vorba despre suma de 250 de lei, oferită drept sprijin pentru alimente.

Milioane de români vor primi ajutor de alimente în această lună
Milioane de români vor primi ajutor de alimente în această lună

Mai bine de 2,5 milioane de oameni din țara noastră vor primi un ajutor financiar din partea statului, în această lună. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, banii sunt oferiți drept un ajutor pentru alimente, iar în luna octombrie va fi oferită o nouă tranșă din acești bani, în valoare de 250 de lei. Pentru milioane de români eligibili în programul „Sprijin pentru România”, acești bani vor fi o adevărată gură de oxigen.

Ministrul Investițiilor, Adrian Câciu, a vorbit deja pe marginea acestui subiect. El a transmis românilor și o dată estimativă la care se așteaptă ca voucherele de alimente să fie deja disponibile tuturor românilor. Potrivit ministrului, pe 15 octombrie 2023, acești bani ar putea fi accesibili celor care au nevoie de ei. „La acest moment, așteptăm alimentarea conturilor MIPE de către Ministerul de Finanţe pentru implementarea cu succes și la timp a acestor măsuri asteptate de români și asumate de către Guvernul României”, a declarat Adrian Câciu, conform sursei citate.

Cine beneficiază de acești bani

În ce privește românii care pot beneficia de acest ajutor, este vorba despre pensionari din sistemul public de pensii, cu venituri mai mici (sau egale) cu suma de 1.700 de lei. De asemenea, persoanele cu handicap grav, al căror venituri lunare proprii sunt mai mici, sau egale cu suma de 1.700 de lei.

De asemenea, de acest sprijin financiar se mai pot bucura și familiile care au cel puțin 2 copii în întreținere și al căror venit lunar pe membru de familie sunt mai mici, sau egale, cu suma de 675 de lei.

Potrivit estimărilor ministrului Adrian Câciu, acești bani pot deveni disponibili românilor pe data de 15 octombrie a acestui an. Numai în București ar fi vorba despre 122.000 de persoane care au nevoie de acest ajutor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net