Ministrul Muncii, anunț important. Când primesc pensionarii deciziile de recalculare corectate

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a făcut un anunț important pentru pensionarii din țara noastră! Chiar în cursul zilei de vineri, aceasta a menționat faptul că toți pensionarii din țara noastră vor avea deciziile de recalculare în luna septembrie, inclusiv cele care trebuie să fie corectate.

Ministrul Muncii a vorbit despre deciziile de recalculare
Ministrul Muncii a vorbit despre deciziile de recalculare

Undeva în jur de 1.000 de pensionari urmează să aibă deciziile revizuite, după ce au fost calculate greșit de către autorități.

Ministrul Muncii a mai precizat și faptul că fiecare pensionar va beneficia de creșterile meritate.

„Acest lucru înseamnă că fiecare dintre aceste decizii verificate de colegii noștri de la Casa Națională de Pensii Publice și de la Casele Teritoriale de Pensii vor acorda pensionarilor drepturile corecte, drepturile rezultate din calcule, după verificarea faptică a fiecărui dosar de pensionare, astfel încât să fim siguri că, pe de o parte, toți pensionarii din sistemul public vor beneficia de creșterile pensiilor pe care le merită şi să fim cu toate procesele în regulă, astfel încât în septembrie aceștia să-și primească pensiile recalculate”, a spus ministrul Simona Bucura Oprescu, potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN.

Ministrul Muncii spune pensionarilor când vor primii deciziile corectate

Un alt detaliu menționat de către ministrul Muncii este faptul că niciun pensionar din țara noastră nu va pierde banii ce i se cuvin. De asemenea, indiferent de data la care deciziile vor fi trimise românilor, drepturile acestor vor curge începând cu 1 septembrie.

Simona Bucura Oprescu a menționat că orice eroare ce s-a strecurat în deciziile de recalculare va fi corectată.

Niciun pensionar nu va pierde bani în toamnă

Ministrul Muncii a mai explicat faptul că 1.000 de pensionari vor avea deciziile de recalculare revizuite, practic fiind vorba despre aproximativ 0,024% din totalul acestora.

„De altfel, puteți constata că din numărul cazurilor pentru care colegii noștri, în urma verificărilor, au decis că se impune revizuirea discutăm de circa 1.000 de decizii de recalculare a pensiilor, ceea ce înseamnă aproximativ 0,024% din numărul total al deciziilor de recalculare”, a mai spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avion pexels jpg
image png
image png
executie ceausescu jpg
femeie ceai raceala jpg
roman in germania terorizat de conationali jpg
2 regele carol al doilea jpg jpeg
casa verde jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net