Moarte învăluită în mister! Ultimele momente din viața medicului Cornel Petreanu de la Marius Nasta, filmate de o cameră de supraveghere. VIDEO

Ultima actualizare:

Accidentul bizar de mașină în care medicul Cornel Petreanu, de la Institutul Marius Nasta din București a murit, a fost surprins de o cameră de luat vedero aflată în apropierea locului unde tragedia s-a produs.

Momentul în care mașina medicului intră în stâlpul podului / foto: captură video
Momentul în care mașina medicului intră în stâlpul podului / foto: captură video

Tragedia a avut loc, duminică, la ora 09.40, pe DN 1, în apropiere de Otopeni. Medicul anchetat în dosarul de mită de la Institutul Marius Nasta se afla la volanul unui autoturism când, la un moment dat, a intrat în plin în piciorul unui pod.

Imaginile relevă faptul că medicul Cornel Petreanu iese de pe carosabil şi se îndreaptă direct spre piciorul podului, fără ca şoferul să pună frână.

Moartea lui Cornel Petreanu, accident sau sinucidere?

Deși există suspiciuni că și-ar fi pus singur capăt zilelor, informația nu a fost confirmată încă dintr-o sursă oficială.

„La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 9:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

La fata locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului respectiv. Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Victima care s-a dovedit a fi medicul Cornel Petreanu de la Marius Nasta care era cercetat de către DNA pentru luare de mită în formă continuată.

Procurorii îi puseseră sechestru  bunurile mobile sau imobile și poprirea sumelor aflate în conturile bancare, până la concurența sumelor de:

2.355.913 lei

74.943 euro

21.300 dolari

2.120 franci elvețieni

100 lire sterline 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net