Ce salarii uriașe aveau medicii care cereau mită la spitalul Marius Nasta! Unul dintre ei a fost deja arestat pentru 30 de zile

Noi detalii șocante despre cei doi medici acuzați că cereau mită pacienților pentru a-i opera! Deși cereau sume colosale oamenilor, cei doi doctori, Cristian Paleru și Cornel Petreanu, aveau salarii uriașe! Cei doi luau în mână sume impresionante, de zeci de mii de lei!

Salariile erau în jur de 15.000 de lei / foto: Shutterstock
Salariile erau în jur de 15.000 de lei / foto: Shutterstock

Noi detalii șocante despre cei doi medici acuzați că cereau mită pacienților pentru a-i opera! Deși cereau sume colosale oamenilor care se aflau în situații atât de grave de sănătate, cei doi doctori, Cristian Paleru și Cornel Petreanu, aveau salarii uriașe! Cei doi luau în mână sume impresionante, de zeci de mii de lei! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, medicii au fost denunțați chiar de către directoarea spitalului!

Se pare că sumele pe care le cereau medicii ca mită variau între 200 și 2000 de lei. Autoritățile au confiscat doar de la unul dintre suspecți o sumă uriașă de 2.355.913,96 de lei! Mita era cerută în ciuda faptului că medicii aveau salarii uriașe, iar doi dintre ei chiar ajungeau să ia ca salariu suma de 15 mii de lei și, totuși, au continuat să ceară mită oamenilor bolnavi.

Cristian Paleru a fost deja reținut pentru următoarele 30 de zile, în timp ce Cornel Petreanu încă așteatpă să afle la ce decizie au ajuns judecătorii. „Salariul de la spital era în jur de 15.000 de lei.”, a spus directoarea spitalului, conform sursei citate.

Au fost denunțați de către directoarea spitalului „Marius Nasta”

Cei doi medici au fost denunțați către autorități chiar de către directoarea spitalului, care s-a declarat extrem de dezamăgită de aceste evenimente. Se pare că autoritățile au mai reținut și doi rezidenți, cât și alți patru medici, care se află acum sub control judiciar.

„Sunt extrem de tristă că astfel de evenimente se întâmplă, dar este datoria mea să transmit orice suspiciune către organele de urmărire penală. Au fost 3 plângeri la registratură toate au fost trimise mai departe. A doua cercetare pleacă de la o sesizare făcuta la începutul acestui an, după o sesizare făcută de un pacient. Și am trimis-o spre poliție. Faptul că i se solicitase bani”, a declarat Beatrice Mahler, directoarea spitalului „Marius Nasta”, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net