Număr record de români întorși acasă de sărbători. Peste 1,2 milioane de oameni!

Românii de pretutindeni s-au întors în țară de sărbători, pentru a petrece magia Crăciunului și trecerea în Anul Nou alături de cei dragi. Diaspora a revenit acasă în număr record, peste 1,2 milioane de români trecând granițele țării.

Românii s-au întors acasă în număr record de sărbători Foto: Pixabay
Românii s-au întors acasă în număr record de sărbători Foto: Pixabay

Unde e mai bine decât acasă?! Românilor din străinătate li s-a făcut dor de cei dragi, dar și de preparatele culinare tradiționale, așa că nu au mai stat pe gânduri și s-au întors în țară în număr record petru Crăciun și Revelion, în ciuda avertismentelor de călătorie din această perioadă.

Am avut un număr record de români întorși acasă pentru sărbătorile din acest an. Autoritățile au informat că până acum 3 zile veniseră deja în România peste 1,2 milioane de oameni!

Număr record de români întorși în țară de sărbători

 Chiar și în Ajunul Crăciunului românii continuă să vină în țară pentru a fi alături de cei dragi de sărbători. Anul acesta s-au întors acasă în număr record, peste 1,2 milioane de persoane, informează autoritățile.

Pe aeroporturi a fost cea mai mare aglomerație în aceste zile, inclusiv vineri seară, 24 decembrie, în Ajun. Într-o singură oră au aterizat 8 avioane care au adus acasă cel puțin 1.200 de oameni. Agitația a fost mare deoarece aceștia au fost așteptați și de rude și apropiați.

Românii se întorc în număr mare acasă, chiar și acum pe ultima sută de metri. Doar vineri până la ora 18, și doar pe aeroportul Otopeni, au intrat în tara peste 1.200 de oameni care au venit cu avionul de prin toată lumea.

92 de zboruri din străinătate erau programate să sosească vineri la Otopeni, în total.

Dacă ar fi să facem o medie de 150 de pasageri în fiecare avion, atunci putem spune că au revenit în țară 1.200 de persoane într-o singură oră. Iar până la sfârșitul zilei mai sunt programate să sosească încă 6 curse. Inclusiv, aproape de miezul nopții, informează știrileprotv.

image
image
image
image
image
image
locuri de munca acasa jpg
Bebeluș foto pixabay
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
padure stejar china
Max Woosey Instagram jpg
cele mai bune destinații  sursa   Shutterstock jpg