TOP 10 cele mai frumoase filme de vizionat de Crăciun

Ultima actualizare:

A te ghemui cu o cană de cacao fierbinte pe canapea și a viziona un maraton cu cele mai bune filme de Crăciun făcute vreodată este modalitatea perfectă de a intra în spiritul sărbătorilor! Toată lumea știe că vizionarea unui film plin festiv de vacanță în timp ce zăpada cade afară este una dintre cele mai plăcute părți ale acestui anotimp răcoros.

Click! îți prezintă cele mai frumoase filme de Crăciun Foto: Pixabay
Click! îți prezintă cele mai frumoase filme de Crăciun Foto: Pixabay

Mai vechi sau mai noi, filmele de Crăciun sunt menite să te transpună în spiritul mafic al sărbătorilor! Lista noastră definitivă cu cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile prezintă filme vechi și noi, clasice și moderne, în așa fel încât să satisfacă toate gusturile. Așa că pregătiți-vă un vin fiert și o gustare și începeți chiar acum maratonul de film de sărbători!

Iată TOP 10 filme pe care să nu le rateză de Crăciun

Love Actually (2003)

Această comedie romantică – care urmărește poveștile de dragoste a aproape o duzină de cupluri de-a lungul sezonului de vacanță – a devenit rapid parte din canonul clasic al filmelor de Crăciun!

Last Holiday (2006)

În această comedie romantică încântătoare, celebra Queen Latifah joacă rolul unei vânzătoare dintr-un oraș mic care își cheltuie economiile vieții într-o călătorie de vacanță în Europa, după ce a aflat că are o boală terminală! Un film despre recunoștință, bunătate și, desigur, spiritul magic al Crăciunului!

The Polar Express (2004)

Un adevărat clasic al filmelor de Crăciun! Polar Express îl prezintă pe Tom Hanks într-o aventură animată bazată pe cartea pentru copii a lui Chris Van Allsburg. În film, un băiețel face o plimbare magică cu trenul până la Polul Nord și descoperă semnificația sărbătorilor de iarnă, pe parcursul călătoriei sale.

A Christmas Carol (2009)

Un alt clasic de neratat! O vizionare obligatorie pentru întreaga familie, interpretarea animată de la Disney a poveștii clasice a lui Charles Dickens oferă o experiență vizuală unică Și, de asemenea, îl are în rol principal pe hilarul Jim Carrey în rolul lui Scrooge.

Krampus (2015)

Un film mai...altfel! Se poate întâmpla ceva și mai rău decât să primești nuielușă de Crăciun, dacă nu ai fost cuminte - și anume, poți primi o vizită de la Krampus, fiara demonică care îi pedepsește pe cei de pe lista obraznicilor, conform folclorului.

Elf (2003)

Acest film rămâne printre cele mai preferate pelicule de Crăciun, chiar și după aproape două decenii! Will Ferrell joacă rolul unui orfan crescut de Moș Crăciun și spiridușii săi la Polul Nord, care călătorește la New York pentru a-și găsi tatăl biologic – un editor cinic de cărți interpretat de James Caan – în această absurdă (și surprinzător de dulce)  poveste.

The Nightmare before Christmas (1993)

Este o dezbatere de decenii întregi: este The Nightmare Before Christmas/Coșmar înainte de Crăciun un film de Halloween sau un film de Crăciun? De dragul acestei conversații, mergem cu Crăciunul. Acest film poartă semnătura celebrului Tim Burton și este o lucrare magistrală de răsfăț vizual, într-un mod înfiorător pe care numai el îl poate realiza. 

Miracle on 34th St. (1994)

Toți iubim un miracol de Crăciun, nu-i așa? Nu poți da greș cu acest film de Crăciun despre procesul unui bărbat care pretinde că este Moș Crăciun (originalul este grozav, dar remake-ul din 1994, cu Richard Attenborough și Mara Wilson, este și el destul de bun).

Home Alone (1990)

Home Alone/Singur Acasă nu putea lipsi din această listă! Rămâne un adevărat clasic al filmelor de Crăciun, iubit de generații întregi. Macaulay Culkin este uitat de familia sa și forțat să se lupte cu hoții care vor să îl jefuiască (Joe Pesci și Daniel Stern) în preajma Crăciunului, în această aventură de neuitat pentru copii, a regizorului Chris Columbus și a scriitorului John Hughes.

It's a Wonderful Life (1946)

Puține filme definesc Crăciunul ca fantezia din 1946 a lui Frank Capra, cu Jimmy Stewart în rolul lui George Bailey, care, pe punctul de a se sinucide, este vizitat de un înger care îi arată adevărata importanță a vieții sale.

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net