VIDEO Mesajul lui Klaus Iohannis. Ce le-a urat românilor, de Crăciun

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis vineri, mesajul cu prilejul Crăciunului, în care le urează românilor să trăiască din plin bucuria Naşterii Domnului, cu speranţa că, ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine peste această perioadă.

iohannis 2 jpeg

Ca în fiecare an, în Ajun de Crăciun, președintele României a rostit mesajul adresat conaționalilor săi. Este un îndemn la grijă, afecțiune, compasiune și prețuirea familiei.

”Căldura căminului, momentele preţioase pe care le petrecem alături de familie şi de prieteni, bucuria pe care o vedem în ochii celor dragi, generozitatea şi compasiunea faţă de cei aflaţi în suferinţă, care au nevoie de sprijinul nostru. Toate acestea înseamnă spiritul autentic al Crăciunului”, le transmite preşedintele românilor, cu ocazia Sărbătorii Crăciunului.

”Dragi români, la finalul unui an foarte dificil, să ne reîntoarcem la semnificaţiile acestei sărbători! Vă urez să trăiţi din plin bucuria Naşterii Domnului, cu speranţa că, ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această perioadă. Crăciun fericit tuturor, oriunde v-aţi afla!”, spune şeful statului în mesajul video.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net