O femeie a fost reținută după ce și-a însușit o poșetă cu bani găsită pe stradă. Despre ce sumă era vorba

Autoritățile din țara noastră au reținut o femeie în vârstă de 43 de ani, din Maramureș, din cauză că aceasta nu a predat poliției o poșetă cu bani și telefoane pe care a găsit-o pe jos. Obiectul ar fi fost găsit chiar în spatele unui bloc aflat în zona Gării CFR Arad.

O femeie a fost reținută după ce și-a însușit o poșetă cu bani găsită pe stradă
O femeie a fost reținută după ce și-a însușit o poșetă cu bani găsită pe stradă

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost identificată de autorități și reținută pentru 24 de ore. Aceasta a fost prinsă de către polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi.

„În urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi, a fost identificată o persoană bănuită de însușirea unui bun găsit. Din cercetări, s-a stabilit că, în seara zilei de 19 aprilie a.c., o femeie de 43 de ani, din județul Maramureș, ar fi găsit o poșetă cu acte și bani, în spatele unui bloc din zona Gării CFR Arad”, a exlicat, conform adevarul.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, Claudia Iuga.

Un telefon mobil a fost vândut

În poșeta găsită de femeie se afla suma de 600 de lei, cât și două telefoane mobile. Pe unul dintre acestea, femeia l-ar fi vândut cu suma de 100 de lei. Din fericire, documentele, banii, cât și unul dintre telefoane, au fost recuperate de către autorități. Ele urmează să fie predate proprietarului de drept.

„În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de însușire a bunului găsit, urmând a fi luate și alte măsuri preventive, dacă se impun. Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi continuă documentarea activității infracționale a femeii”, a mai explicat Claudia Iuga.

Din fericire, nu toate situațiile de acest fel au un astfel de deznodământ. În 2021, Nicolae Petrișor, un tânăr în vârstă de 35 de ani, a găsit o borsetă cu bani, documente, cât și acte de identitate. Bărbatul a returnat borseta proprietarului, iar acesta nu a fost singurul moment în care a returnat obiecte pierdute de oameni pe stradă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net