Dieta de detoxifiere recomandată de Lidia Fecioru! „Ne ajută la curățarea vaselor de sânge”

Mulți dintre noi suntem în căutarea unei diete eficiente și naturale de detoxifiere. Din păcate, pe internet există o mulțime de opțiuni și dacă nu ne pricepem la acest subiect, poate fi dificil să alegem o dietă anume. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sugerează o dietă ideală pentru detoxifiere, care poate curăța vasele de sânge!

Dieta recomandată de Lidia Fecioru
Dieta recomandată de Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne oferă o dietă de detoxifiere foarte naturală și ușor de ținut. În numai două săptămâni, cu ajutorul acestei diete, ar trebui să scăpăm de toxinele din corpul nostru, iar tot ce ne trebuie sunt două ingrediente banale! Mai precis, această dietă este bazată pe hrișcă băută cu lapte bătut, ori chefir.

„O rețetă foarte bună pentru detoxifiere este hrișca cu lapte bătut sau chefir.  Luăm o lingură de hrișcă și o măcinăm apoi o adăugăm peste un pahar cu iaurt și o lăsăm până a doua zi de dimineață, la frigider”, a explicat Lidia Fecioru, conform Antena 3 CNN. Mai departe, bioenergoterapeutul ne spune că trebuie să bem amestecul a doua zi.

„A doua zi bem amestecul. Ne scapă de toxine, ne ajută la curățarea vaselor de sânge, la împrospătarea oxidanților în corp. De asemenea, îmbunătățește funcția fierii și este foarte bun pentru curățarea intestinelor. Se recomandă o cură de doar 14 zile”, ne explică Lidia Fecioru.

Dieta de detoxifiere sugerată de Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne explică faptul că această dietă de detoxifiere este foarte utilă pentru a elimina toxinele care se adună în corpul nostru. Dieta be bază de hrișcă și lapte bătut, ori chefir, poate să curețe vasele de sânge, cât și să împrospăteze oxidanții din corpul nostru. De asemenea, ar trebui să fie o dietă foarte utilă și pentru curățarea intestinelor noastre. Experta ne explică că o cură durează doar 14 zile.

Tot ce trebuie să facem pentru această dietă este să luăm o lingură de hrișcă pe care o măcinăm, iar apoi să o adăugăm într-un pahar cu iaurt. Acest amestec va fi lăsat în frigider, până a doua zi dimineață, când trebuie consumat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net