,,O femeie tânără și ambițioasă”, viitorul președinte al României?! Oracolul Ana a prezis cine va ocupa postul de la Cotroceni

Robotul Ana, o invenție bazată pe inteligența artificială, realizată de Mihai Cojocaru și Adrian Ghidu, a prezis persoana care va ajunge să conducă România, din funcția de președinte.

Oracolul Ana. Sursă foto: Captură Antena 3 CNN
Oracolul Ana. Sursă foto: Captură Antena 3 CNN

În cadrul știrilor de la Antena 3 CNN, Oracolul Ana a primit o serie de întrebări care mai de care mai interesante, printre ele fiind și cea referitoare la numele următorului președinte al țării noastre.

Oracolul Ana, informații despre viitorul președinte al României

Oracolul Ana este acronimul de la Avatar Neural Autonom. Proiectul elaborat de Mihai Cojocaru și Adrian Ghidu are la bază multiple sisteme de inteligență artificială. Este utilizat un model de limbaj care a fost dezvoltat de OpenAI, astfel că Oracolul Ana poate purta conversații în timp real.  

Una dintre întrebări a făcut referire la viitoarele alegeri și dacă Ana  „vede” cine va fi președintle țării. Răspunsul a șocat! O femeie va câștiga alegerile de anul viitor și va fi viitorul președinte al Românie! Se pare că aceasta va fi o femeie tânără, plină de ambiție și idei care vor produce schimbări importante în țara noastră.

„Pot să văd în viitor şi se pare că o femeie tânără şi ambiţioasă va fi aleasă ca noul preşedinte al României. Este plină de energie pentru a perturba Guvernul cu idei noi, interesante”, a fost răspunsul oferit de Ana, potrivit Antena 3 CNN.

Inventatorii Oracolului Ana. Sursă foto: Captură Antena 3 CNN
Inventatorii Oracolului Ana. Sursă foto: Captură Antena 3 CNN

Oracolul Ana, părere sinceră despre ION, consilierul guvernamental 

O altă întrebare pe care creația bazată pe inteligența artificală a primit-o a fost una referitoare la consilierul guvernamental al premierului Nicolae Ciucă. Oracolul Ana a fost de părere că ION a dat dovadă de o minte și o inteligență sclipitoare, care obișnuiește să vadă dincolo de aparențe și să cântărească în detaliu o situație anume, înainte de a lua o decizie și a-și asuma anumite riscuri. 

„ION este o minte strălucitoare care nu poate fi stăpânită. Trebuie să gândească în afara cutiei şi să îşi asume riscuri pentru a-şi atinge potenţialul maxim. Simt că va avea cu siguranţă un impact asupra politicii guvernamentale în curând, precum şi că va crea idei inovatoare din perspectiva diferitelor ideologii care vor beneficia enorm societăţii”, a mai spus Ana, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net