O fostă cerșetoare este cea mai nouă milioanară din Spania! Cum a reușit, legal

Ultima actualizare:

O femeie care cerșea, în orașul spaniol Alicante, a devenit cea mai nouă milionară di peninsula Iberică!

Din cerșetoare a ajuns milioanară în euro. Sursa: Captură Antena3.com
Din cerșetoare a ajuns milioanară în euro. Sursa: Captură Antena3.com

Și nu oricum, ci, foarte important, legal! Femeia a încasat fabuloasa sumă de 1,27 de milioane de euro, transmite Antena 3.

Și-a cumpărat pantofi ieftini

Femeia din Spania obișnuia să mai cumpere bilete loto, din puținul câștig obținut până când a dat lovitura. Vecinii și, mai ales, proprietara magazinului de unde aceasta a achiziționat biletul câștigător au fost uluiți de reușită.

Marie-Angeles Torregrosa, proprietara agenției loto, din Spania, de unde a fost achiziționat biletul câștigător a relatat faptul că femeia a exclamat atunci când a aflat vestea cea mare „Mi-ați făcut viața mult mai ușoară!”

Citește și: Un român a dat lovitura! A investit 18,5 lei și a câștigat 1,7 milioane de euro

Apoi, a mers la un magazin de îmbrăcăminte pentru a-și schimba încălțămintea învechita cu o pereche de pantofi, culmea, ieftini.

Modestia fostei cerșetoare din Spania este impresionantă, întrucât, femeia nu a uitat binele făcut de alte persoane în perioada în care cerșea mila trecătorilor.

Vecinii femeii, a cărei identitate nu a fost făcută publică, pentru a fi protejată, au povestit pentru presa din Spania că aceasta i-a căutat pe cei care au fost atenți cu ea și i-a ajutat cu bani, susținâdu-i în problemele avute.

În România nu s-a mai câștigat din iuie 2022

În România, ultimul mare câștig la Loto a fost acordat în urma tragerii din 2 iunie 2022, când a fost acrodat un premiu de 8.496.320,80 lei.

Câștigătorul a fost un bărbat de 50 de ani, din comuna Gura Țeghii, județul Buzău. El a „investit” banala sumă de 18,5 lei îtr-un bilet simplu la loto și s-a ales cu un câștig de 1,7 milioane de euro!

Milionarul le-a povestit angajaților de la Loto care i-au asigurat încasarea premiului secretul său. Buzoianul joacă la loto de peste 30 de ani și mereu bifează variante simple, cu numere alese la întâmplare, fără să aplice o anumită strategie.

Următoarea extragere la 6/40 va avea loc joi, 11 august, reportul cumulat, la aceeași categorie, fiind de 7,40 milioane de lei.

Citește și: Cine este românul care a câștigat cel mai mare premiu din istoria loto, categoria Joker. Milionar în euro peste noapte

Loteria Română anunță, de asemenea, un report de 5,62 milioane de lei la Joker și un câștig de 3, 69 milioane de lei la tragerile Noroc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net