O fostă cerșetoare este cea mai nouă milioanară din Spania! Cum a reușit, legal

O femeie care cerșea, în orașul spaniol Alicante, a devenit cea mai nouă milionară di peninsula Iberică!

image
Din cerșetoare a ajuns milioanară în euro. Sursa: Captură Antena3.com

Și nu oricum, ci, foarte important, legal! Femeia a încasat fabuloasa sumă de 1,27 de milioane de euro, transmite Antena 3.

Și-a cumpărat pantofi ieftini

Femeia din Spania obișnuia să mai cumpere bilete loto, din puținul câștig obținut până când a dat lovitura. Vecinii și, mai ales, proprietara magazinului de unde aceasta a achiziționat biletul câștigător au fost uluiți de reușită.

Marie-Angeles Torregrosa, proprietara agenției loto, din Spania, de unde a fost achiziționat biletul câștigător a relatat faptul că femeia a exclamat atunci când a aflat vestea cea mare „Mi-ați făcut viața mult mai ușoară!”

Citește și: Un român a dat lovitura! A investit 18,5 lei și a câștigat 1,7 milioane de euro

Apoi, a mers la un magazin de îmbrăcăminte pentru a-și schimba încălțămintea învechita cu o pereche de pantofi, culmea, ieftini.

Modestia fostei cerșetoare din Spania este impresionantă, întrucât, femeia nu a uitat binele făcut de alte persoane în perioada în care cerșea mila trecătorilor.

Vecinii femeii, a cărei identitate nu a fost făcută publică, pentru a fi protejată, au povestit pentru presa din Spania că aceasta i-a căutat pe cei care au fost atenți cu ea și i-a ajutat cu bani, susținâdu-i în problemele avute.

În România nu s-a mai câștigat din iuie 2022

În România, ultimul mare câștig la Loto a fost acordat în urma tragerii din 2 iunie 2022, când a fost acrodat un premiu de 8.496.320,80 lei.

Câștigătorul a fost un bărbat de 50 de ani, din comuna Gura Țeghii, județul Buzău. El a „investit” banala sumă de 18,5 lei îtr-un bilet simplu la loto și s-a ales cu un câștig de 1,7 milioane de euro!

Milionarul le-a povestit angajaților de la Loto care i-au asigurat încasarea premiului secretul său. Buzoianul joacă la loto de peste 30 de ani și mereu bifează variante simple, cu numere alese la întâmplare, fără să aplice o anumită strategie.

Următoarea extragere la 6/40 va avea loc joi, 11 august, reportul cumulat, la aceeași categorie, fiind de 7,40 milioane de lei.

Citește și: Cine este românul care a câștigat cel mai mare premiu din istoria loto, categoria Joker. Milionar în euro peste noapte

Loteria Română anunță, de asemenea, un report de 5,62 milioane de lei la Joker și un câștig de 3, 69 milioane de lei la tragerile Noroc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Prințul Harry și Meghan Markle png
Institutul National de Statistica Foto Facebook
BLUE AIR  zbor suspendat FOTO INQUAM Photos Octav Ganea
image
image
image
image
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)