O nouă tranzacție uriașă zguduie piața de retail din țara noastră! Carrefour va prelua magazinele Cora

O nouă tranzacție uriașă zguduie piața de retail din țara noastră! Se pare că cei de la Consiliul Concurenței din țara noastră tocmai au aprobat tranzacția prin care cei de la Carrefour îi preiau pe Romania Hypermarche S.A. Această companie este cea care operează în țara noastră hypermarketurile Cora, cât și Cora Urban.

Carrefour va prelua magazinele Cora
Carrefour va prelua magazinele Cora

O nouă tranzacție uriașă zguduie din temelii piața de retail din țara noastră! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că cei de la Consiliul Concurenței din țara noastră tocmai au aprobat tranzacția prin care cei de la Carrefour îi preiau pe Romania Hypermarche S.A. Această companie este cea care operează în țara noastră hypermarketurile Cora, cât și Cora Urban.

Cei de la Consiliul Concurenței au analizat atent consecințele acestei tranzacții, ajungând la concluzia că nu prezintă nicio problemă pentru piața din România. Mai mult decât atât, s-a constatat că cei de la Carrefour rămân cu îndeajuns de multă concurență, din partea celor de la grupul Schwarz (care dețin magazinele Kaufland, cât și Lidl), dar și Auchan, Profi, Penny și, nu în ultimul rând, Mega Image.

Carrefour preiau magazinele Cora

În urma analizei făcute de către cei de la Consiliul Concurenței, s-a stabilit faptul că tranzacția nu creează probleme pentru eficiența concurenței de pe piața retail din țara noastră, iar nimeni din mediul de afaceri nu ar ridicat obiecții în legătură cu această nouă tranzacție.

Mai trebuie amintit că aceasta nu este singura mutare explozivă de pe piața din țara noastră! Recent, cei de la Ahold Delhaize, grupul care deține nu mai puțin de 19 brand-uri, printre care și Mega Image, au anunțat că au ajuns la un acord pentru achiziționarea Profi Rom Food, care dețin magazinele Profi, din țara noastră. În acest caz, s-a anunțat faptul că magazinele existente Profi vor extinde și completa rețeaua Mega Image. De altfel, cei de la Profi sunt și cel mai mare angajator privat din țara noastră, având deja aproximativ 27.000 de angajați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net