O tornadă a nimicit totul în calea sa, în Galați. Copaci rupți, curțe inundate, localități fără energie electrică și acoperișuri distruse

O tornadă a nimicit totul în calea sa, în nordul județului Galați. Copaci rupți, curțe inundate, solarii puse la pământ, mai multe localități au rămas fără energie electrică și acoperișuri luate de vânt, zeci de copaci căzuți pe carosabil, acestea sunt pagubele produse de tornadă.  

O tornadă a nimicit totul în calea sa, în nordul județului Galați. Foto: Click.ro.
O tornadă a nimicit totul în calea sa, în nordul județului Galați. Foto: Click.ro.

Stricăciunile uriașe produse de Tornadă

ISU Galați a spus, citați de Adevărul, că în jur de 100 de pompieri au acționat chiar și pe timpul nopții în localitățile care au fost afectate de tornadă. Furtuna a nimicit totul în calea ei. De exemplu, în Tecuci, zeci de copaci au căzut pe șosea. Aceștia au avariat grav trei mașini, dar au distrus și trei acoperișuri și multe fire electrice, iar pompierii au intervenit pentru degajarea lor. Pompierii au reușit să scoată și apa din șase străzi inundate din Tecuci.  

Și în comuna Matca stricăciunile sunt mari. 10 hectare de solarii au fost complet distruse și multe case au rămas fără acoperișuri sau geamuri, iar străzile sunt pline de copaci căzuți din cauza tornadei.

Un locuitor din Matca a povestit cum a trăit această furtună puternică. „A fost o tornadă puternică, nu am văzut niciodată așa ceva. Este grav, foarte grav. A distrus totul în calea ei. A pus la pământ solarii, copaci, acoperișuri. Șoseaua este plină de copaci căzuți. Zici că a dat unul cu bombă”.

55 de localități au rămas fără curent electric

52 de localități au rămas fără curent electric, fiind în total mai mult de 4.400 de consumatori afectați, au transmis cei de la Electrica.

Furtuna a afectat și Brăila. Zeci de vaci au fost electrocutate

Această furtună năprasnică a afectat serios și Brăila. Î n localitățile Stăncuța și Stanca au fost 40 de copaci au fost doborâți la pământ, opt acoperișuri smulse de vânt și 18 anexe ale locuințelor afectate. În plus, La Berteștii de Jos un acoperiș a luat de vânt și zece vaci au fost electrocutate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net