Orașul din România unde se găsesc cele mai ieftine chirii. Până și persoanele cu venituri mici și-ar permite

Dintre orașele mari din țară se pare că cel în care chiriile locuințelor sunt cele mai ieftine este, neașteptat, Timișoara. Conform unei analize realizate de Imobiliare.ro, în această localitate, bugetul necesar pentru închirierea unei locuinţe este de 220 de euro pe lună pentru o garsonieră, 350 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere și 400 de euro pe lună pentru trei camere. Orașele cu cele mai mari chirii din România sunt București și Cluj. 

Chiriile în Timișoara sunt mai ieftine decât în București. Foto: Click.
Chiriile în Timișoara sunt mai ieftine decât în București. Foto: Click.

Care sunt chiriile medii lunare pentru o garsonieră

În marile orașe ale țării chiriile medii lunare, potrivit datelor colectate de portalul de imobiliare, sunt undeva între 220 de euro și 300 de euro pentru o garsonieră, între 350 de euro și 450 de euro pentru un apartament cu două camere și între 400 de euro și 600 de euro pentru unul cu trei camere. 

Care sunt preţurile chiriilor în cele mai mari oraşe din România

În Capitală, conform studiului, prețurille chiriilor se situază undeva la 300 de euro pe lună pentru o garsonieră. Un apartament cu două camere ajunge la 450 de euro pe lună, iar unul cu trei camere deja are o chirie mult mai mare, în medie 600 de euro.

Se pare că în Brașov chiriile sunt ceva mai mici decât în București. Mai exact, pentru o garsonieră cei care vor să închirieze una în Brașov sunt nevoiți să scoată din buzunar în jur de 270 de euro. În schimb, dacă vor ceva mai spațios, cu măcar două camere, prețul ajunge la 400 de euro. Iar pentru un apartament cu 3 camere o chirie ajunge la 530 de euro. 

În Cluj-Napoca, prețurile solicitate pentru chirii sunt aproape la fel cu cele din Capitală. Mai exact, cei care vor să locuiască aici și vor fi nevoiți să-și închirieze o locuință, vod da, luna, 300 de euro pe lună pentru o garsonieră, 450 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere și 580 de euro pe lună pentru trei camere.

În Iași, se cere 270 de euro pe lună pentru o garsonieră, 360 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere și 450 euro pe lună pentru unul cu trei camere.

Cel mai ieftin oraș mare din România, în ceea ce privește chiriile locuințelor, este Timișoara. Aici,pentru închirierea unei locuințe se va scoate din buzunar 220 de euro pe lună pentru o garsonieră, 350 de euro pe lună pentru două camere și 400 de euro pe lună pentru trei camere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net