Poftiţi în arenă! Un cuplu de acrobaţi din Ucraina a cucerit Circul Globus

Ultima actualizare:

80 de minute de spectacol pur, adrenalină şi distracţie, 63 de artişti, magie, umor, dresuri şi acrobaţii. Este descrierea săracă, în doar câteva cuvinte, a ultimei premiere din Bucureşti, de la Circul Metropolitan Globus, spectacolul Acrografica.

Fotografii: Facebook
Fotografii: Facebook

Vremurile în care toate drumurile copiilor şi părinţilor duceau la circ se întorc. Există acum şi un motiv: noua premieră de la Circul Metropolitan Globus, Acrografica. 

„Ne întoarcem în forţă, cu un spectacol ca pe vremuri. Numele este inspirat de la momentele de forţă ale spectacolului, cele de acrobaţie, artiştii urmând să realizeze prin modul cum îşi folosesc corpurile şi prin curajul de care dau dovadă o grafică a acestei arte a spectacolului de circ”, ne-a declarat în exclusivitate Cornelia Popescu, reprezentanta instituţiei de cultură din sectorul 2.

Ce puteţi vedea la spectacolul a cărui premieră a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute?

„În afară de acrobaţii entuziasmante de toate felurile avem momente de comedie care vor smulge hohote de râs, avem dresuri deosebite de cai şi ponei. De asemenea, nu vor lipsi momentele de magie, care vor ţine publicul cu sufletul la gură”, a dat câteva amănunte Cornelia Popescu.

Primul spectacol a avut  loc la sfârşitul  săptămânii trecute
Primul spectacol a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute

Muzeul circului, în foaier

În Acrografica există şi doi invitaţi, un cuplu de acrobaţi din Ucraina, Olga şi Sasha, care s-au refugiat în ţara noastră şi au fost practic ”înfiaţi” de Circul Metropolitan Globus.

cuplu de acrobaţi din Ucraina, Olga şi Sasha
cuplu de acrobaţi din Ucraina, Olga şi Sasha

O premieră la Circul Metropolitan Globus este amenajarea în foaierul sălii de spectacole a unui muzeu ad-hoc al circului, practic o istorie a acestei arte. În patru colţuri ale imensului hol au apărut patru cabine în care artiştii se vor pregăti practic pe viu şi vor împărtăşi din secretele lor.

Spectacolul Acrografica are  numere extraordinare de  acrobaţie, dar şi dresaj de cai
Spectacolul Acrografica are numere extraordinare de acrobaţie, dar şi dresaj de cai

Astfel, copiii şi părinţii vor vedea cum arată o cabină de jongler, care sunt obiectele care formează recuzita şi cum decurg antrenamentele.

De asemenea au fost amenajate cabine-stand ale comicilor şi ale acrobaţilor şi magicienilor. Sub ochii publicului, vedetele Circului Metropolitan Globus se vor ”dezbrăca” de secrete şi vor explica ce îi face atât de speciali pe oamenii din arenă.

image

Click! spune

Reprezentanţiile cu ultima premieră a Circului Metropolitan Globus au loc joi şi vineri, de la ora 10.00, doar pentru grupuri organizate. Pentru părinţii şi copiii care vor să vină la Acrografica, reprezentaţiile au loc sâmbăta, la orele 15.00 şi 18.00 şi duminica de la ora 11.00. Sala are 1470 de locuri, iar biletele costă între 30 şi 60 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net