Cât costă să-i vezi pe Oana Pellea și Marius Manole pe scenele din Europa. Suma nu e deloc mică

La doar câteva zile după ce va împlini vârsta de 44 de ani, actorul Marius Manole se va afla în două orașe importante din Europa, unde va juca alături de Oana Pellea. Click! îți spune cât costă să-i vezi pe cei doi mari actori pe scenele teatrelor din Franța și Belgia.

Cei doi actori urcă pe scenă în „Oscar și Tanti Roz”. Foto: colaj/Facebook Oana Pellea/Marius Manole
Cei doi actori urcă pe scenă în „Oscar și Tanti Roz”. Foto: colaj/Facebook Oana Pellea/Marius Manole

Marius Manole urcă pe scenă în „Oscar și Tanti Roz” la câteva zile după ziua lui

Marius Manole și Oana Pellea aduc spectacolul de succes „Oscar şi Tanti Roz” la Paris și Bruxelles. Cei doi pun în scenă, într-un mod special și inegalabil, povestea scrisă de Eric Emmanuel Schmitt.

Citește și: Marius Manole, la "40 de întrebări cu Denise Rifai": "Am trăit mai mult în teatru decât în viață"

„E greu de adus un spectacol în străinatate. E o unică reprezentație. E sâmbătă. E la o ora civilizată. Organizatorii fac mari eforturi. Trupa stă în Paris câteva ore…plecam mai departe la Bruxelles, unde jucăm a doua zi…și plecăm înapoi acasă… 

Este un efort pe care îl facem toți cu unica bucurie că putem să daruim publicului un spectacol de calitate”, a scris Oana Pellea pe pagina ei de Facebook.

Vezi și: Marius Manole, atac dur la adresa lui Nicușor Dan din cauza viitorul incert al Teatrului Metropolis: «Nu ți-e rușine»?

Cât costă să-i vezi pe Oana Pellea și Marius Manole la Bruxelles și Paris

Românii stabiliți în Belgia vor putea vedea piesa „Oscar și Tanti Roz” pe 9 octombrie, în W-Halll Auditorium din Bruxelles. Cel mai ieftin bilet este 36 de euro (aproximativ 180 de lei), iar cel mai scump ajunge la 48 de euro (aproximativ 240 de lei). Spectacolul va începe la ora 17:00.

În schimb, pentru evenimentul de la Paris, care va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, cele mai piperate bilete ajung la 54 de euro. Cel mai ieftin bilet este tot 36 de euro, ca și în Belgia. Evenimentul din capitala Franței se va juca în Paris la Palais des Glaces, de la ora 19:30, conform topeuropeevents.com.

Poate te interesează: Marius Manole recunoaște că s-a gândit la sinucidere: «Și știam, că nu eram chiar așa de prost»

Marius Manole împlinește 44 de ani pe 4 octombrie. „Mi-e trag că există lângă el pe scenă”

După cum menționam anterior, aceste reprezentații de gală vin la doar câteva zile după ce marele actor își va serba ziua de naștere. Cu doar câteva ore înainte ca partenerul ei din piesa „Oscar și Tanti Roz” să împlinească 44 de ani, Oana Pellea i-a transmis un mesaj pe rețele de socializare.

„Mâine este ziua unui om care imi este foarte foarte drag! Să trăiești, Marius Manole să te bucuri și să ne bucuri!(....) Mi e drag să exist lângă el pe scena”, a scris îndrăgita actriță.   

Vezi și: Oana Pellea, mesaj de suflet în ziua în care tatăl său, Amza Pellea, ar fi împlinit 90 de ani: “Te iubesc dintoteauna pentru totdeauna”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea mantea
vouchere pentru energie electrica jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
infidelitate jpeg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
cub mihai traistariu png
cub mașina moș craciun png
image
image
image
image
image
image
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg