Marius Manole, la "40 de întrebări cu Denise Rifai": "Am trăit mai mult în teatru decât în viață"

16 martie 2021
image
Marius Manole vorbește cu sinceritate atât despre avantajele, cât și despre dezavantajele vieții de artist Sursă foto: Kanal D

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" a oferit o nouă surpriză telespectatorilor. Marți, 16 martie, ei au avut ocazia să audă răspunsurile pe care actorul Marius Manole le-a oferit unora dintre cele mai delicate întrebări. Actorul a vorbit, cu sinceritate și sensibilitate, despre problemele din viața sa și despre profesia căruia i se dedică.

În cadrul interviului maraton, actorul s-a confesat publicului prin intermediul întrebărilor răscolitoare despre viața personală și carieră, astfel că telespectatorii l-au putut cunoaște în profunzime pe omul Marius Manole, dincolo de cortina teatrului. Personalitate marcantă a scenei românești, unul dintre cei mai talentați și iubiți actori din România, Marius Manole și-a expus cu sinceritate debordantă trăirile cele mai intime, în cadrul acestui interviu eveniment.

Actorul și-a amintit de întâmplările din copilărie și de anumite scene care l-au marcat pe viață și pe care nu le-a putut da niciodată uitării. “M-au crescut cu principiul acesta, <capul plecat sabia nu-l taie!>. Ceea ce m-a terminat ani de zile. Nu știu dacă m-a terminat, dar poate m-a ajutat să fiu revoltat toată viața pentru că părinții mei, toată viața au fost asupriți de sistem. Trăiau cu o frică îngrozitoare, să nu fie sancționați, să nu fie dați afară… Am urât lucrul ăsta, că nu erau niște oameni liberi… Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”, a afirmat Marius Manole.

“A confiscat Ion Caramitru Teatrul Național?, “Cât de sărac ați fost?”, “Aveți probleme cu alcoolul?”, “De ce v-ați ratat viața?”, “Jucați în seriale TV pentru bani?”,  “Va e frică să iubiți?”, “Sunteți fericit?” au fost doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marius Manole în cadrul ediției de marți seara. 

  • Întrebat dacă este fericit, Marius Manole a răpuns: "De-adevăratelea nu. Poate este ceva în mine care nu îmi dă voie să fiu fericit. Îmi lipsesc niște lucruri. Mă bucur de dragostea oamenilor și de succesul pe care îl am. Dar fericit, fericit de-adevăratelea, nu. Cea mai mare lipsă e iubirea. Cred că cea mai mare lipsă este asta. La mine asta a lipsit, dintotdeauna a lipsit". 
  • Nu de puține ori, Marius Manole a povestit cu nostalgie despre viața din Iași, orașul natal, care îi asigura în copilărie liniștea. Chestionat dacă ar putea trăi fără zgomotul din Capitală, Marius Manole a dezvăluit că s-a obișnuit cu atmosfera din București și că agitația orașului îi oferă adrenalina de care are nevoie. Mai mult decât atât, el a menționat că dacă ar fi rămas în Iași s-ar fi plictisit și "ar fi ajuns un alcoolic sau chiar ceva mai rău de atât". 
  • Actorul a dezvăluit că, în copilărie, a primit și bătăi. Cu toate acestea, el nu crede că bătaia este ruptă din rai. "Bătaia era apanajul unor părinți care nu stăteau prea bine la capitolul comunicare. Dar bătaia nu este ruptă din rai. Din păcate în România așa am crescut, suntem o generație traumatizată. Eu aș comunica cu copilul Marius Manole, i-aș vorbi, l-aș ține mai mult de mână și i-aș spune mai mult că îl iubesc".
  • Actorul a recunoscut că nu poate să își asume declarația "Te iubesc": "Chiar dacă simt asta, sună fals când  o spun". Marius Manole a dezvăluit că s-a făcut actor tocmai pentru că a simțit o lipsă de iubire în familie și a dorit să compenseze prin aprecierea pe care o simte venind din partea publicului. 
  • Denise Rifai a reușit să obțină o confesiune emoționantă din partea actorului. Întrebat de ce consideră că teatrul reprezintă adevărata lui casă, Marius Manole a răspuns că pe scenă se simte liber și are curajul de a deveni orcine dorește. El este de părere că a realizat mai multe lucruri în teatru decât în viața personală.
kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png