Polițiștii au rămas fără cuvinte! Ce a făcut un copil de numai 8 ani după ce a găsit un portofel pe stradă

Ultima actualizare:

Autoritățile din țara noastră au rămas fără cuvinte în urma gestului unui copil în vârstă de numai 8 ani! Acesta a găsit pe stradă un portomoneu cu bani, iar ce a făcut mai departe a fost complet neașteptat!

Copilul a dus portofelul într-o farmacie
Copilul a dus portofelul într-o farmacie

Un copil din minicipiul Baia Mare, în vârstă de numai 8 ani, a lăsat autoritățile fără cuvinte după ce a găsit pe stradă un portofel cu bani, iar apoi a mers cu acesta la o farmacie, care a anunțat imediat Poliția. Se pare că portofelul ar fi fost găsit pe o bancă, iar în el se aflau atât bani, cât și acte.

„O persoană a sesizat la dispeceratul Poliţiei Locale faptul că un copil de opt ani a adus în farmacie un portmoneu cu acte şi bani, iar aceasta solicită căutarea persoanei care probabil a stat pe banca din apropiere şi l-a pierdut”, a informat Poliția Locală Baia Mare, potrivit informațiilor de la adevarul.ro.

Copilul a mers cu portofelul la o farmacie

Din fericire, se pare că povestea portofelului pierdut are și un final fericit! Imediat ce autoritățile au fost alertate că s-a pierdut un portofel, la fața locului a mers imediat o patrulă din cadrul S.O.P., pentru a face verificări.

Cu toate acestea, până ca polițiștii să ajungă la fața locului, un domn deja își revendicase portofelul pierdut, în care se găseau bani și acte, potrivit autorităților.

Portofelul a ajuns în mâna proprietarului de drept

Întreaga poveste a avut un final fericit, iar autoritățile din Baia Mare au fost plăcut surprinse de gestul făcut de copilul în vârstă de numai 8 ani. De asemenea, atât proprietarul de drept al portfelului, cât și personalul farmaciei, au fost impresionați de modul în care copilul a tratat situația.

Întregul episod s-a petrecut în municipiul Baia Mare, unde un portofel care conținea bani și acte a fost găsit de un copil în vârstă de numai 8 ani, care l-a predat la o farmacie din apropiere. În cele din urmă, proprietarul de drept și-a găsit portofelul pierdut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pisică  foto   Shutterstock jpg
Masina si motocicleta de politie in trafic seara   Foto Daniel Guță ADEVĂRUL JPG
femeie haine dulap shutter jpg
victor rebengiuc faleze de nisip jpg
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net