Locul superb care îți oferă bani cu nemiluita, dacă te muți aici! Ce condiții impun autoritățile

Ultima actualizare:

O regiune superbă din Europa își deschide larg porțile pentru nomazii digitali. Autoritățile de aici au decis chiar să ofere un sprijin financiar semnificativ celor care se hotărăsc să se mute în acest loc, sau să lucreze de la distanță de acolo.

Nomazii digitali pot primi bani dacă se mută în Extremadura
Nomazii digitali pot primi bani dacă se mută în Extremadura

Nomazii digitali se pot îndrepta către o nouă regiune superbă din Europa, care a decis să sprijine financiar persoanele care aleg să se mute, sau să lucreze de la distanță, acolo. Este vorba despre Extremadura, din Spania, care dorește să găzduiască nomazi digitali, în ciuda faptului că această categorie de angajați a devenit nedorită în mai multe părți ale Europei.

De-a lungul continentului, nomazii digitali au fost acuzați de cauzarea gentrificării cartierelor în care locuiesc. Mai precis, acest fenomen se referă la faptul că o anumită zonă dintr-un oraș este transformată, adesea prin renovări și modernizarea locuințelor, însă acest lucru vine la pachet cu o creștere semnificativă a prețurilor în zonă.

Extremadura primește nomazii digitali

Cu toate acestea, Extremadura nu doar că a ales să îmbrățișeze nomazii digitali, dar chiar le oferă sprijin financiar! Această regiune a Spaniei se află chiar la granița cu Portugalia, fiind o zonă destul de puțin cunoscută de către turiști, în ciuda frumuseții naturale.

Acum, guvernul regional din această zonă a Spaniei oferă nomazilor digitali care aleg să se mute în Extremadura până la 15.000 de euro! Această regiune este una dintre cele mai puțin populate din Spania, iar rata șomajului este mai ridicată decât media națională a țării.

Nomazii digitali pot primi până la 15.000 de euro

Autoritățile din Extremadura au hotărât să aloce un buget total de nu mai puțin de 2 milioane de euro, pentru a putea atrage undeva în jur de 200 de nomazi digitali în această regiune mai slab dezvoltată a Spaniei.

Cei care doresc să profite de această oportunitate trebuie să fie profesioniști calificați în industria tehnologică și trebuie să poată lucra de la distanță. De asemenea, cei care se înscriu în acest program trebuie să locuiască în Extremadura cel puțin doi ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net