Ce alimente mai putem cumpăra cu un singur leu? Experimentul făcut de o tânără din țara noastră

Ultima actualizare:

Din păcate, cu toții putem observa că problema prețurilor din țara noastră este din ce în ce mai presantă. Înainte, suma care o plăteam pentru cumpărături care poate că ne ajungeau și o săptămână întreagă acum de abia mai acoperă câteva produse banale. Însă, mai există și unele alimente care pot fi cumpărate cu un singur leu.

Câteva alimente pot fi cumpărate cu un singur leu
Câteva alimente pot fi cumpărate cu un singur leu

Poate că mulți dintre noi ne oprim atunci când ieșim dintr-un magazin, pentru a verifica bonul fiscal. Suma pe care o plătim acum pentru numai câteva produse banale ne ajungea, cândva, pentru cumpărături serioase, care ne umpleau tot frigiderul.

Iar pentru a verifica dacă încă mai există vreun produs care poate fi cumpărat cu un singur leu, o tânără din țara noastră a decis să facă un experiment! Ea a mers într-un supermarket cunoscut din România, pentru a putea vedea dacă încă mai este posibil să cumpere ceva cu un banal leu!

Ce alimente pot fi cumpărate cu un singur leu

Poate că deja știm cu toții cât de dificil este să găsim alimente la prețuri atât de mici, însă tânăra, care a mers într-un supermarket recunoscut pentru prețurile sale mici, a reușit să găsească câteva opțiuni.

Printre acestea s-a numărat o napolitană, un ou, o eugenie, iaurt, un croissant, o chiflă, un baton musli, dar și covrigei. Toate aceste alimente aveau prețuri apropiate de un singur leu.

A descoperit câteva alimente ce costă un singur leu

Desigur, indiferent de cât de interesantă a fost descoperirea tinerei, pentru cei mai mulți dintre noi, cumpărăturile devin din ce în ce mai dificile, din punct de vedere financiar. Deja chiar și mărcile care erau vândute drept opțiunile mai ieftine sunt, astăzi, la un preț apropiat de cele mai scumpe mărci de pe rafturi.

Cu toate acestea, chiar și în condițiile prețurilor din ziua de astăzi, dacă avem nevoie de o gustare rapidă și nu prea avem bani la noi, încă mai există câteva opțiuni pe care le avem la dispoziție, pentru numai un singur leu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
livada de smochini buzau jpg
hipopotam jpg
1 corbii de piatra jpg jpeg
carte pixabay jpg
FotoJet (3) jpg
iasi 4023664 1280 jpg
front dubai 2 jpg
FotoJet (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net