Decizie neașteptată în cazul polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. Avocatul familiei e revoltat

Ultima actualizare:

Procurorii au luat o hotărâre complet neașteptată în cazul polițistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni și a rănit-o pe prietena ei. 

politist raisa png

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au transmis că proba testului cu poligraf, solicitată în cazul polițistului care a comis accidentul, soldat cu moartea Raisei, nu a fost acceptată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, responsabili cu anchetarea tragediei care a avut loc pe Bulevardul Laminorul, au menționat că polițistul cercetat pentru uciderea micuței Raisa pe trecerea de pietoni, nu va face testul poligraf întrucât nu și-a dat consimțământul. 

Avocatul familiei, Adrian Cuculis, care reprezintă familia Raisei, fetiţa de 11 ani care a murit după ce a fost lovită de o mașină de Poliție pe 13 ianuarie, se declară revoltat. 

„Urmare a cererii dumneavoastră din data de 11 februarie 2022 și înregistrată la aceeași dată, vă comunicăm faptul că proba cu testul poligraf nu va fi administrată, nefiind obţinut consimţământul în cauză” a fost răspunsul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 București, publicat de Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

Polițistul ar fi fost sfătuit de anchetatori să refuze testul poligraf

Cuculis face acuzații grave la adresa autorităților, mai cu seamă a anchetatorilor ce se ocupă de caz. Avocatul Adrian Cuculis susține că polițistul nu și-a dat consimțământul pentru testul poligraf, din cauză că așa ar fi fost sfătuit chiar de anchetatori.

În mod oficial, poliţistul din cauza «Raisa» nu o să fie supus testului cu poligraful, asta după ce, vreme de o săptămână, atât Parchetul, cât şi poliţia au refuzat să spună dacă Popescu (n.red. – polițistul care a comis accidentul) şi-a dat ori nu acordul asupra acestei probe. Având în vedere atitudinea lui, cât şi faptul că l-au primit la darea acestui acord pe la uşa «VIP» , putem să suspicionăm rezonabil că a fost învăţat chiar de către anchetatori să nu îşi dea acordul”, a transmis Adrian Cuculis.

Avocatul familiei se teme că polițistul va scăpa de sancțiuni

Adrian Cuculis a mai declarat recent că se teme că polițistul nu va fi sancționat după gravitatea faptei, ci va fi condamnat la închisoare cu suspendare.

În prezent, Constantin Popescu, polițistul  de 30 de ani, vinovat de accidentul care a rezultat în moartea Raisei, este cercetat sub control judiciar pentru ucidere din culpă, notează Libertatea.

Polițistul a făcut două victime în accidentul care a avut loc pe Bulevardul Laminorul din Capitală. Mașina condusă de acesta a ucis-o pe loc pe Raisa, fetița de 11 ani și a accidentat-o pe prietena ei, care a avut nevoie de spitalizare.

Potrivit Poliției, ofițerul nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni și nu se afla în misiune la momentul producerii accidentului. 

  Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, a declarat că familia fetiței ucise pe trecerea de pietoni a solicitat despăgubiri în valoare de 6 milioane de euro, iar în cazul Mariei, fetița rănită în același accident, s-au solicitat despăgubiri de un milion de euro. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net