Prețuri tot mai mari în București! Unde se mai poate găsi o locuință sub 50.000 de euro, în Capitală

Din păcate, a deține o locuință în țara noastră devine un vis tot mai greu de îndeplinit, pentru cei mai mulți dintre români. În Capitală, indiferent de vechimea imobilului, prețul mediu cerut pentru apartamentele scoase la vânzare este de  1.634 euro/mp util.

Unde sunt cele mai ieftine locuințe din București
Unde sunt cele mai ieftine locuințe din București

 Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, românii care își doresc să cumpere o locuință trebuie să scoată din buzunar acum cu 5% mai mult decât ar fi făcut-o în ianuarie 2023. În zone precum Unirii, ori Aviației, chiar și o simplă garsonieră se vinde cu aproape 90.000 de lei. Pentru un apartament cu 2 camere, românii sunt obligați să plătească sume în jur de 200.000 de euro, în zone precum Herăstrău, sau Aviatorilor-Kiseleff.

Pentru ceva mai mult spațiu, sumele cerut cresc exponențial. De exemplu, pentru un simplu apartament cu 3 camere va trebui să plătim undeva între 300.000 și 495.000 de euro. În București, cele mai scumpe locuințe se vând, la acest moment, cu sume ce se apropie de 8 milioane de euro.

Cartierele din București cu prețurile cele mai mici

Desigur, oferta din Capitală este extrem de variată. Dacă căutăm cu atenție este posibil să dăm și peste prețuri mai accesibile, mai ales în sudul și vestul orașului. De exemplu, pentru o garsonieră în Militari va fi nevoie să plătim undeva în jur de 42.000 de euro, în timp ce un apartament cu 2 camere în Ferentari costă aproximativ 53.000 de euro. În zona Giurgiului, un apartament cu 3 camere va costa undeva în jur de 75.000 de euro.

Prețuri la fel de mici mai putem găsi și în zona Moșilor-Foișorul de Foc-Traian. Aici, pentru o somplă garsonieră, prețul mediu la începutul acestui an a fost de 46.900 de euro. Iar dacă suntem în căutarea unui loc mai spațios, un apartament cu 2 camere în zona Vitan-Bârzești se vinde cu un preț mediu de 66.000 de euro. În plus, apartamentele din această zonă se află în apropiere de Delta Văcărești, o adevărată oază de aer curat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net