Procurorii au deschis un nou dosar penal pe numele lui Vlad Pascu! Ce acuzații îi aduc autoritățile

Vlad Pascu, șoferul de numai 19 ani care s-a urcat la volan sub influența drogurilor iar apoi a ucis 2 tineri și a rănit încă 3, în localitatea 2 Mai, are acum un nou dosar penal. Se pare că procurorii DIICOT au decis punerea în mișcare a unui nou dosar, pentru acuzațiile de consum și trafic de droguri.

Nou dosar penal pe numele lui Vlad Pascu / foto: Inquam Photos
Nou dosar penal pe numele lui Vlad Pascu / foto: Inquam Photos

Întreaga țară a rămas șocată de evenimentul petrecut la 2 Mai, unde Vlad Pascu, un șofer de numai 19 ani s-a urcat la volan drogat și a ucis 2 tineri, iar pe lângă aceștia a mai rănit alte 3 persoane. Iar de parcă brutalitatea acestui eveniment nu era destul de ridicată, informațiile care au început să iasă la iveală după accident au provocat stupoare în întreaga țară. Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, se pare că Vlad Pascu are acum un nou dosar penal pe numele său.

Procurorii de la DIICOT au hotărât să pună în mișcare un dosar penal pe numele acestuia, de data aceasta pentru consum și trafic de droguri. Procurorii susțin că Vlad Pascu că acesta a deținut droguri de mare risc pentru consum propriu, iar pe lângă acest lucru, el mai este cercetat și pentru trafic de droguri, cât și pentru punerea la dispoziție a domiciului său pentru consumul ilicit de droguri.   

Nou dosar penal deschis pe numele lui Vlad Pascu

Potrivit procurorilor, Vlad Pascu ar fi cumpărat în repetate rânduri droguri de mare risc, atât pentru consumul propriu, dar și pentru a putea să le pună la dispoziție altor persoane în cadrul unor petreceri private pe care acesta le organiza la domiciliul său.

Se pare că în dosar deja au mai fost reținute și alte persoane, printre care și Tudor Duma, care ar fi furnizat droguri pentru Vlad Pascu, iar chiar la scurt timp înainte de a fi reținut de către autorități, el ar fi spart farmacia Spitalului Floreasca. De asemenea, mama lui Vlad Pascu, Miruna, a fost adusă la tribunal cu propunere de arestare preventivă, deoarece autoritățile suspectează că ar fi șantajat o martoră, pentru ca aceasta să nu colaboreze cu autoritățile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net