Tragedie în Egipt! O turistă și-a pierdut brațul după ce a fost atacată de un rechin

Ultima actualizare:

O turistă a fost implicată într-un incident șocant în Egipt! Femeia a rămas fără brațul stâng, după ce a fost atacată de către un rechin. Se pare că turista a crezut că lângă ea se afla un somon. Totul s-a petrecut la doar 80 de kilometri de faimoasa stațiune Sharm el-Sheikh.

Femeia și-a pierdut brațul în urma atacului / foto: Shutterstock
Femeia și-a pierdut brațul în urma atacului / foto: Shutterstock

Ce ar fi trebuit să fie câteva zile de vis pentru o turistă s-au transformat în momente de coșmar, în doar câteva secunde. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Adevărul, se pare că femeia a confundat un rechin cu un simplu somon, așa că nu a tratat cu atenția cuvenită apropierea prădătorului marin. Din păcate, această neglijență a costat-o scum pe turistă, al cărei întreg braț stâng a fost smuls de către rechin.

Se pare că acest incident tulburător a avut loc în apropiere de una dintre cele mai faimoase stațiuni din Egipt, Sharm el-Sheikh. Mai precis, turista a fost atacată în timp ce se afla la Laguna Beach, Dahab. În momentul atacului, femeia înota în Marea Roșie alături de o prietenă, iar atât ea cât și ceilalți turiști din jur au crezut că rechinul care se apropia tot mai mult de ei era, de fapt, un simplu somon.

O femeie și-a pierdut brațul stând în vacanța din Egipt

Din fericire, femeia se află în stare stabilă, ea fiind scoasă din apă și dusă de urgență la spital. După atacul fulgerător al rechinului, ceilalți turiști au ieșit repede din apă, iar Ministerul Mediului din Egipt a decis imediat închiderea plajei, cel puțin momentan.

Din păcate, acesta nu este singurul atac al rechinilor, în Egipt. În luna iunie, chiar în această vară, un tânăr rus în vârstă de doar 24 de ani, cetățean permanent în Egipt, a fost ucis de un rechin în timp ce înota în Marea Roșie, chiar sub privirile tatălui său, care era la mal. La acel moment, misiunea diplomatică rusă din Egipt sfătuia turiștii să „rămână vigilenți atunci când se află în apă, să respecte cu strictețe interdicțiile de scăldat și scufundări.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net