Raed Arafat, premiat de Klaus Iohannis. Ce distincție a primit șeful DSU: „Am fost extrem de onorat”

Ieri, Raed Arafat a primit un premiu inedit din partea președintelui Klaus Iohannis. Șefulului DSU i-a fost înmânată distincția „Steaua României”, în gradul de „Cavaler”. Oamenii au aflat despre acest lucru chiar de la Arafat, care a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu insigna, dar și cu diploma, alături de un mesaj. 

Raed Arafat și Klaus Iohannis
Raed Arafat și Klaus Iohannis

Raed Arafat, decorat de Klaus Iohannis

Pe profilul său de Facebook, Raed Arafat le-a spus celor care îl urmăresc totul despre distincția pe care a primit-o din partea președintelui României. 

Potrivit șefului DSU, Klaus Iohannis i-a acordat acestuia decorația „Steaua României”, lucru ce l-a ambiționat în realizarea de lucruri mărețe și de aici înainte, așa cum a declarat pe rețeaua de socializare. 

Alături de mesajul pe care l-a transmis, Arafat a mai făcut publică și o imagine cu diploma și insigna, ambele primite de la Klaus Iohannis. 

„Am fost extrem de onorat și emoționat să primesc astăzi decorația Steaua României, în grad de Cavaler, o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelența Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis. Pentru mine, această decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional.

Totodată, vreau să adresez mulțumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a propus pentru această prestigioasă decorație!”, a scris Raed Arafat, pe contul său de Facebook. 

Raed Arafat a fost premiat de Klaus Iohannis
Raed Arafat a fost premiat de Klaus Iohannis

Citește și - Diana Șoșoacă îl dă în judecată pe Raed Arafat. Motivul pentru care vor ajunge în fața magistraților

Pentru că astfel de evenimente pot genera reacții de tot felul, Raed Arafat a preferat să oprească opțiunea de comentarii a postării. 

Ce a spus Raed Arafat despre un posibil blackout în România

În urmă cu doar câteva zile, s-a discutat un subiect extrem de important care vizează toți românii: posibilitatea existenței unui blackout la noi în țară, adică o pană majoră de curent care ne-ar pune tuturor probleme serioase. Șeful DSU a vorbit despre acest scenariu și a transmis că deși este puțin probabil să se întâmple asta în România, totuși, trebuie să fim mereu pregătiți pentru orice.

„Vorbim de cultura de a fi pregătit. Eu cred că, după cum am zis și ieri, probabiliutatea e mică, riscul nu e la fel de mare pentru România pentru că există capabilități”, a declarat Raed Arafat.

Ce trebuie să facă românii, în caz de blackout

În eventualitatea în care s-ar produce o pană majoră de curent în România, oamenii trebuie să aibă în casele lor, pentru a fi pregătiți pentru acest lucru, următoarele:

Alimente neperisabile (conserve, mâncare ambalată care poate fi consumată pe un termen mai îndelungat, pateuri, precum și alte alimente care au o dată de expirare mai permisivă

Apă pentru consum propriu, nu pentru igienă. Raed Arafat recomandă, în acest sens, să se facă provizii de 2 sau chiar 4 litri de apă de persoană, pentru orice eventualitate. 

Medicamente (în funcție de problemele medicale pe care le acuză diverse persoane, dar și medicamente pentru orice tip de durere: de stomac, de cap etc )

O sumă de bani cash, dar, atenție, o sumă mică, menită să ajungă pentru câteva ore sau zile și „doar pentru chestiuni de necesitate„, a transmis șeful DSU, în urmă cu doar câteva zile, despre un eventual blackout în România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net