Ramona, dispecer la Poliția Capitalei a reușit să salveze în ultimul moment viața unei adolescente care voia sa să sinucidă

Un operator dispecer de la Poliția Capitalei a jucat un rol crucial în salvarea unei tinere care intenționa să-și ia viața. În timp ce se afla în tura de serviciu, Ramona a primit un apel la numărul de urgență 112, efectuat de tatăl disperat al fetei.

Ramona are 43 de ani și lucrează la Dispeceratul Poliției Capitalei de 4 ani / foto: MAI
Ramona are 43 de ani și lucrează la Dispeceratul Poliției Capitalei de 4 ani / foto: MAI

Tatăl a transmis cu îngrijorare: „Fata mea a lăsat un bilet de adio! Spune că vrea să se sinucidă și nu știu unde e, nu îmi răspunde la telefon!”. Ramona a preluat imediat cazul și a inițiat o misiune de salvare, conștientă de gravitatea situației.

Relatând evenimentul pe rețelele sociale, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au descris parcursul contracronometru al acestei misiuni, care s-a încheiat în lacrimi de fericire. Patru ore tensionate au fost necesare pentru a aduce speranța înapoi în viața tinerei.

Ramona a încercat inițial să contacteze fata de la numărul 112, dar fără succes. Concluzionând că poate evita răspunsul din cauza identificării numărului, ea a luat decizia de a utiliza telefonul personal. Prin intermediul unui mesaj, și-a exprimat dorința de a vorbi cu fata și, în cele din urmă, au început să comunice.

Ramona a reușit să câștige încrederea adolescentei

O conversație de 40 de minute prin mesaje a evoluat într-un apel telefonic de două ore, oferind o rază de speranță într-o situație disperată. Cu încrederea construită, Ramona a îndrăznit să propună o întâlnire personală, iar fata a acceptat, furnizându-i locația.

Ramona a coordonat imediat cu colegii săi și s-a deplasat rapid către locul indicat. Drumul i s-a părut lung și tensionat, iar momentul în care fata nu a răspuns la telefon a fost cu adevărat dificil. Cu toate acestea, fata a reapărut în siguranță, identificată de echipajul de pe teren.

Ajunsă la locație, Ramona a fost recunoscută de poliție și întâmpinată de tânără. Întâlnirea a fost emoționantă, iar fata i-a exprimat recunoștința și promisiunea de a nu mai recurge la astfel de gesturi. Ramona a fost copleșită de bucurie și emoție, conștientă că tocmai salvase o viață.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au transmis felicitări și recunoștință lui Ramona, evidențiind dedicarea ei în munca la Dispeceratul Poliției Capitalei timp de 4 ani. Femeia, în vârstă de 43 de ani, a gestionat sute de cazuri și poartă în sufletul ei fiecare viață salvată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net