Suma uriașă plătită de Ramona Olaru pentru noul apartament. Vedeta de la Antena 1 nu s-a uitat deloc la bani: „Aveam nevoie, acum s-a mărit familia”

Ramona Olaru traversează cea mai fericită perioadă din viața ei. După ani de muncă, vedeta de la Antena 1 a reușit să strângă bani frumoși, pe care i-a investit în achiziționarea unei noi locuințe. 

Ramona Olaru, vedeta de la Antena 1 / foto: Social media
Ramona Olaru, vedeta de la Antena 1 / foto: Social media

Încă de când a sosit în București, asistena de la „Neața cu Răzvan și Dani” a locuit cu chirie, astfel că una dintre cele mai mari dorințe ale vedetei a fost să-și achiziționeze un apartament, ceea ce s-a și întâmplat. Câți bani a scos Ramona Olaru din buzunar. 

Ramona Olaru: „Am ales unul dintre cele mai mari”

Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că noua locuință a costat până în 300.000 de euro. Complexul din zona Pipera nu este finalizat complet, motiv pentru care l-a luat și cu bani mai puțini. Ramona Olaru așteaptă să fie finalizat complet pentru a se muta în el în luna februarie. 

„Normal, da, până în vreo 300.000 €. Dacă îl iei acum, pentru că încă nu e gata, e mai ieftin și depinde și de suprafață, dar eu am ales unul dintre cele mai mari. Pentru că aveam nevoie, acum s-a mărit familia și probabil că o să se mai mărească. Mă refer la copilașii mei cu patru picioare, am două pisici, aveam un șoarece pe care îl cheamă Laurențiu.

Mi-am mai luat doi pârși africani pitici, sunt a doua deținătoare de asemenea animale din această țară. Și mai vreau să-mi iau o Chinchilla, dacă vrea cineva să mi-o facă cadou, o primesc. La amenajare am un spațiu special pentru aceste terarii, pentru pisicuțe și așa mai departe”, a declarat Ramona, într-un interviu cancan.ro.

Întrebată dacă o ajută un bărbat în toate aceste schimbări, blondina a mărturisit că nu. A optat, în schimb, pentru specialiști în domeniu.

„Dacă te referi la vreun bărbat, nu. Dar mă consult cu specialiști în domeniu. Mi-am luat o fată care se pricepe foarte bine pe design interior. Cei de la care am achiziționat apartamentul sunt niște oameni extraordinari și mă ajută și îmi dau mai multe lucruri în plus la nevoie, pentru că nu rezistă frumuseții mele și vrăjelii”, a mai spus Ramona Olaru, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net