Ramona Olaru, despre cele mai mari dezamăgiri în iubire: „Da, am fost înșelată!”

Este una dintre cele mai apreciate apariții de pe micile ecrane. O femeie carismatică și cu o carieră de succes, Ramona Olaru nu a fost ferită de dezamăgiri pe plan sentimental.

Ramona Olaru, mărturisiri despre fostele relații / foto: Social media
Ramona Olaru, mărturisiri despre fostele relații / foto: Social media

Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o doză de umor, vedeta de la Antena 1 a fost nevoită să ceară ajutorul psihologului, pentru a depăși momentele grele cauzate de foștii parteneri.

Ramona Olaru: „Mă pregătesc pentru ce e mai bun”

Vedeta a trecut printr-un divorț, urmând ca mai apoi să formeze o relație cu un bărbat cunoscut – Cuza. După despărțire, Ramona Olaru a crezut că și-a găsit dragostea în brațele lui Cătălin Cazacu, însă nici acea relație nu a funcționat.

Recent, într-un interviu pe  care l-a acordat, vedeta a mărturisit că nu se simte o persoană ghinionistă, dimpotrivă, știe că fiecare experiență a avut rostul ei.

„Nu sunt ghinionistă, încă o dată! Sunt chiar norocoasă, am o călătorie de făcut, de plătit probabil ceva și de învățat altceva. E chiar noroc tot ce se întâmplă. Mă pregătesc pentru ce e mai bun!”, a declarat Ramona, potrivit viva.ro

A trecut peste infidelitate cu ajutor specializat

Una dintre cele mai dureroase experiențe a fost momentul în care a fost înșelată. Din fericire, a luat decizia de a cere ajutorul psihologului.

„Da, am fost înșelată. Când mi-a fost clar acest lucru, am plecat. Și da, am ajuns și la psiholog, unde încă merg, și le mulțumesc pentru asta lor! M-au ajutat enorm.”, a continuat ea. 

 „Au încercat toți să mă dărâme”

Deși poate pare greu de crezut, foștii parteneri au fost deranjați de succesul și realizările Ramonei Olaru.

„Da, toți au fost, la un moment dat, deranjați de poziția mea, de tot ce realizez, de tot ce primesc de la viață și de tot ce pot face eu cu zâmbetul pe buze. Au încercat toți să mă dărâme într-un punct, au făcut-o pe moment, dar eu nu stau mult pe jos, imediat am resurse să mă adun și să vin cu alte forțe și mai mari, și mai frumoase!”, a precizat vedeta, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net