Ramona Olaru, singură şi tristă de 8 Martie! Paparazzii Click! au surprins-o abătută și îngândurată

După o relaţie cu năbădăi şi o logodnă departe de ţară se pare că Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu au decis să o ia pe căi separate. Pentru a câta oară? De 8 martie, în loc să o vedem îndrăgostită şi cu braţele pline de flori, fotoreporterii Click! au surprins-o pe prezentatoarea de la Antena 1 abătută, butonând telefonul în parcare.

Declaraţii de dragoste în direct la tv, apariţii fierbinţi prin vacanţe exotice, cereri în căsătorie şi inele scumpe de logodnă, urmate de certuri în plină stradă şi despărţiri fulgerătoare.

Cam aşa poate fi descrisă relaţia cu năbădăi dintre Ramona Olaru (33 de ani), prezentatoarea de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, şi Cătălin Cazacu (38 de ani), vedetă a postului Antena Stars.

Cum a fost surprinsă Ramona Olaru

Acum cei doi sunt iar despărţiţi şi circulă zvonuri că el şi-ar fi găsit deja o altă iubită, tot o colegă din Antenă. În acest timp, matinala Ramona Olaru a fost surprinsă îngândurată, cu ochii în telefon.

Poate că citea şi ea articolul cu fostul ei iubit şi reporteriţa sexy din trust.

Îmbrăcată în negru din cap până-n picioare, chiar ai senzaţia că matinala ţine doliu după cineva drag, doar fundiţele din păr contrazic acest lucru.

Între timp, Cătălin Cazacu, relaxat cum îl ştim, oferea flori împreună cu Andrei Ştefănescu doamnelor venite la cumpărături într-un mall bucureştean.

Diva de la „Neatza”, surprinsă de fotoreporterii Click! zilele trecute. Foto: Blitz
Diva de la „Neatza”, surprinsă de fotoreporterii Click! zilele trecute. Foto: Blitz

Contactat de Click!, Cătălin Cazacu a răspuns foarte evaziv despre relaţia sa din acest moment şi ne-a mai povestit despre viaţa sa privată şi ce pregăteşte în televiziune.

Click!: Cătălin, până la urmă te însori sau nu te însori?

Cătălin Cazacu: Asta numai Dumnezeu va şti şi viitoarea mea soţie. În rest, de mine nu depinde nimic.

Cine este viitoarea ta soţie?

Asta numai Dumnezeu ştie.

Noi nu mai înţelegem ce se întâmplă, când citeşti sau auzi: toată ziua sunteţi despărţiţi, tu cu Ramona. Mai sunteţi împreună sau nu?

Diva de la „Neatza”, surprinsă de fotoreporterii Click! zilele trecute. Foto: Blitz
Diva de la „Neatza”, surprinsă de fotoreporterii Click! zilele trecute. Foto: Blitz

Eu pot să spun doar că sunt fericit, bucuros şi împlinit. Şi sănătos, şi muncitor.

Ce-ţi mai face băiatul?

Foarte bine. A fost la mine, săptămâna trecută.

Câţi ani are?

Are 12 ani. Face 13.

Vrea să se mute la Bucureşti?

Da. Îi place Bucureştiul foarte mult. Am zis că în momentul în care termină primul ciclu primar, adică după clasa a VIII-a.

Ce mai faci prin televiziune?

Am „Matinalul”, cu Andrei Ştefănescu şi cu Natalia Mateuţ! La ora 6, în fiecare dimineaţă, e trezirea.

Şi care îţi este ritualul?

Mă aşez în fund, pe marginea patului, plâng 15 minute, după care îmi dau seama că nu sunt bogat şi mă duc la muncă. Dacă eram bogat, nu mă duceam la muncă. Sunt sărac, dus cu duhul, ştiţi cum e. Fericiţi cei duşi cu duhul! (râde)

Cătălin Cazacu este unul dintre prezentatorii Matinalului de la Antena Stars
Cătălin Cazacu este unul dintre prezentatorii Matinalului de la Antena Stars

„Facem o emisiune în care suntem liberi să spunem tot”

Ce urmează pentru tine? Dacă ai „Matinal”, îţi doreşti altceva?

În momentul de faţă, facem o treabă foarte bună, având în vedere că ni s-a mai pus o oră în program. Înseamnă că facem bine ceea ce facem. Ceea ce simt eu e că lumea ne iubeşte şi faptul că suntem naturali este foarte apreciat. Facem o emisiune în care suntem liberi să spunem tot. Facem ce gândim, ceea ce, de multe ori, mi se pare că e o minune. Mă bucur de ce mi se întâmplă. Aştept să vină vara, aştept să plec pe barcă. În rest, muncim, muncim, muncim, cu drag şi spor, pentru al ţării popor!

Care e relaţia ta cu mâncarea? Găteşti?

Nu am gătit în viaţa mea! În schimb, mi-am deschis un restaurant, de o lună. Norocul meu este că asociatul meu, Vincenzo, este bucătar şi el se pricepe la mâncare. Pentru că eu nu ştiu să gătesc, nu ştiu să fac nimic, decât să mănânc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro