Cum arată Ramona Olaru de la Neatza, fără niciun strop de machiaj. Detaliul pe care nimeni nu l-a observat

Ultima actualizare:

În această dimineață, Ramona Olaru (33 de ani) și-a uimit urmăritorii de pe rețelele sociale. Renunțând la machiaj, dar și la filtrele de înfrumusețare, cu părul ciufulit, asistenta de la emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” a publicat un videoclip în care s-a afișat complet naturală.

Cum arată Ramona Olaru fără machiaj / Foto: Instagram
Cum arată Ramona Olaru fără machiaj / Foto: Instagram

Ramona Olaru (33 de ani) este foarte activă pe rețelele de socializare personale și îi ține întotdeauna pe fani la curent cu ce se întâmplă în viața ei. Însă, asistenta de la emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”, nu se afișează întotdeauna impecabil, machiată și cu părul aranjat. Ramona a demonstrat că, și atunci când este complet naturală, este foarte încântată de aspectul său și nu se sfiește să arate asta.

Cum arată asistenta TV de la „Neatza”, complet naturală

„Bună dimineața. Știți momentul acela când te duci frumoasă la somn și te trezești așa? Zici că am dormit cu capul într-o baltă, sau așa ceva. Stați puțin că iese imediat prințesa din mine, în jumătate de oră, după ce ma machiez. Ce credeați”, au fost cuvintele Ramonei Olaru în videoclipul publicat la Instastory, pe contul său personal de Instagram.

De asemenea, fiind mereu activă și vrând să îi țină la curent pe fanii ei cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, asistenta TV a publicat un videoclip și după ce s-a machiat.

„V-am zis că se întoarce prințesa. Vai de capul meu, cine e tipa asta îmbrăcată în galben și verde (...) Valeu, ce îmi plac femeile pline de lanțuri”, le-a mai transmis ea urmăritorilor.

Nu este prima dată când Ramona se afișează pe rețelele sociale fără strop de machiaj. Anul trecut, ea a publicat alt videoclip în care era complet naturală, iar la acel moment a ținut să le transmită un mesaj fanilor: 

„Bună ziua, luni! Asta sunt eu, asta sunt eu cu adevărat. Fără machiaj, fără filtre, puțin amețită, dar fericită! Așa că bucurați-vă de fiecare zi ca și cum nu ar exista ziua de mâine”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net