Cătălin Cazacu a dat atacul la Tania Budi! S-a lipit de ea ca marca de scrisoare! Ramona Olaru e istorie!

#Exclusiv Click!

Cătălin Cazacu (38 de ani) este ca un leu ieșit la vânat după depărțirea de Ramona Olaru. Motociclistul, care are lipici numai la femei celebre din show-biz, a pus ochii, marți seară, la prezetarea de modă a lui Cătălin Botezatu, pe nimeni alta decât Tania Budi. S-a așezat strategic lângă ea pe un scaun și nu a mai scăpat-o din ochi toată seara.

Cătălin Cazacu a ieșit, iar, la agățat, din postura de bărbat singur și tocmai părăsit de iubita oficială, Ramona Olaru. În timp ce Ramona se tot plimbă cu noul iubit pe la Paris sau pe la  Budapesta, Cazacu a început, din nou, să frecventeze evenimentele mondene, unde e geană pe frumusețile show-biz-ului.

Cazacu a stat lipit de Tania, la prezentarea lui Cătălin Botezatu

Prezent, marți 4 aprilie, la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu, lui Cătălin Cazacu nu i s-a pus pata pe vreo prospătură sau pe vreun model de pe scenă. Don Juan-ului îi zboară ochii numai după femei celebre, așa că i-a căzut cu tronc nimeni alta decât Tania Budi, care arată spectaculos la 55 de ani.

Nu a mai contat că motociclistul este mai mic cu vreo 17 ani decât Tania. Acesta a trecut la fapte și s-a așezat fix lângă flebețea lui pe scaun, conversând cu ea toată seara și aruncându-i ocheade discrete.

Taniei nu i-a displăcut compania motociclistului-vedetă, dar nici nu a părut prea dispusă să-i ofere vreo șansă acestuia. Cert este prezentatorul de la Antena Stars a fost nedezlipit de ea tot show-ul.

Tania Budi, despre relațiile din viața ei: „Nu sunt dependentă de nimeni!”

La 55 de ani, Tania Budi rămâne una dintre cele mai frumoase și mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Diva s-a iubit până acum mai mult cu bărbați celebri, printre care chiar designerul Cătălin Botezatu (56 de ani), dar și solistul trupei Holograf, Dan Bittman (61 de ani).

Chiar dacă a fost și este încă foarte curtată, Tania nu a ajuns niciodată la altar cu vreunul dintre iubiții ei.

Eu nu sunt dependentă de absolut nimic. În viața mea, eu nu am căpătat absolut nici o dependență, de nimic și de nimeni. Așa este felul meu, așa m-am născut, am și gena bună.

Acum, mai e și norocul meu în viață, nu numai că-mi propun sau că îmi impun eu ceva. Ceea ce-ți impui, te chinui, te lupți cu tine. Sigur că e frumos și e bine să te lupți cu tine în direcții bune, frumoase, dar eu am avut și puțin noroc căci toate mi-au venit de la Dumnezeu. Așa sunt eu construită, pur și simplu!”, ne-a dezvăluit Tania Budi.

Cine este Tania Budi?

Tania Budi a devenit cunoscută în urmă cu 30 de ani, după debutul ei în televiziune. Tania s-a mutat în București în 1987, după ce a luat examenul de admitere la Facultatea de Matematică, secția Matematică Pură. După 91 însă, s-a îndreptat spre Jurnalism, dorindu-și foarte tare să facă televiziune. În anii ‘92-‘93, s-a angajat ca prezentatoare la Antena 1. Doi ani mai târziu, a ajuns crainică la TVR.

După retragerea de pe micile ecrane, Tania Budi a mai avut colaborări la diverse show-uri tv, precum „Dansez pentru tine” (2009). În prezent, blonda se axează pe afacerile pe care le are la malul mării împreună cu fratele său, Ionuț Budi, alături de care administrează un restaurant.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net