Scene de groază în Târgu Mureș. O femeie s-a aruncat de la etajul 6, în urma unui conflict conjugal

Tribunalul Mureș a emis luni un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat de 38 de ani din Târgu Mureș, acuzat de tentativă de omor.

Tribunalul Mureș, imagine ilustrativă / foto: punctul.ro
Tribunalul Mureș, imagine ilustrativă / foto: punctul.ro

Bărbatul este suspectat că, în urma unui conflict cu partenera sa, o femeie de 26 de ani, aceasta ar fi sărit de la etajul șase al blocului în care se aflau.

Femeia a căzut pe terasa unui vecin de la etajul cinci și în prezent este internată la secția de Terapie Intensivă. Polițiștii așteaptă îmbunătățirea stării ei de sănătate pentru a o putea audia și pentru a obține detalii suplimentare despre incident.

„Bărbatul de 38 de ani a fost prezentat Tribunalului Mureș cu propunerea de arestare preventivă, iar pe numele său a fost emis mandatul pentru 30 de zile", a comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, citat de Antena 3 CNN.

Bărbatul este anchetat pentru tentativă de omor

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș coordonează ancheta penală privind tentativa de omor. De asemenea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mureș au desfășurat activități de urmărire penală în acest caz.

Din investigațiile realizate până acum, s-a stabilit că pe data de 23 iunie, în jurul orei 23:30, femeia de 26 de ani s-ar fi aruncat de la etajul șase al unui bloc din Târgu Mureș, în contextul unui conflict cu partenerul ei.

„Cercetările continuă pentru a documenta întreaga activitate infracțională și pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele în care a avut loc incidentul", a precizat IPJ Mureș.

Un șofer a atacat o mașină în care se aflau și copii

Tot astăzi a avut loc și un incident șocant în trafic. În Agigea, după o altercație în trafic, un bărbat a atacat o familie, lovind geamurile mașinii și încercând să scoată femeia de la volan, în ciuda prezenței copiilor în vehicul.

Deși femeia nu a depus o plângere, poliția s-a autosesizat și l-a identificat pe agresor, un angajat al unei firme de distribuție din Prahova. Acesta a agresat-o și pe o altă femeie care filma incidentul, apoi a părăsit locul în mașină.

Imaginile au devenit virale, facilitând identificarea rapidă a bărbatului de către poliție. Acesta este acum la sediul Poliției din Agigea, unde este interogat, fiind acuzat de amenințare, agresiune și tulburarea liniștii publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
Ofițeri români, înainte de Primul Război Mondial (© Library of Congress)
image
actualitate.net
image
actualitate.net