Scene de groază într-o școală din Argeș. Elev de a VII-a, snopit în bătaie de profesoară: „Am crezut că o să mor”. Copilul a ajuns la spital

Părinții unui elev, care studiază la școala din localitatea Sălătrucu, o acuză pe una dintre profesoarele fiului lor că l-a bătut până la băgat în spital, dintr-un motiv real șocant.

Copilul are răni în zona cervicală / foto: Pixabay
Copilul are răni în zona cervicală / foto: Pixabay

Elevul de 12 ani din Argeș ar fi fost agresat de profesoară chiar în timpul unei ore, în fața celorlalți copii, care au și recunoscut că incidentul este cât se poate de real.

Copilul s-a întors de la școală și a acuzat o stare generală de rău. Speriați, părinții au sunat la ambulanță. Deși profesoara pare că nu să își recunoască vina, cadrele medicale au constatat că băiatul prezenta semne de violență.

Poliţia a deschis o anchetă, iar Inspectoratul Școlar a cerut și o cercetare disciplinară. Vă avertizăm urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Totul a pornit de la o glumă

Incidentul s-a produs în ora de Educație Socială. Potrivit martorilor, băiatul a scăpat un pix pe jos, iar o colegă i-a făcut o glumă. Văzând toate acestea, profesoara s-a enervat și i-a acuzat că deranjează ora.

Ce s-a întâmplat apoi, are mai multe variante. Copilul a spus că profesoara l-ar fi luat în spatele clasei şi l-ar fi lovit cu pumnul în spatele gâtului, dar ea neagă acuzațiile deși medicii de pe ambulanță sunt de altă părere.

„Doamna recunoaşte că a fost o altercaţie. Nicidecum cum susţin părţile vătămate. Ar fi luat după cap, gât pe elev şi l-a pus în bancă pentru că între cei doi ar fi existat o altercaţie”, spune Tache Cristian, directorul şcolii, potrivit observator.

Când mama elevului a venit să-l ia de la școală a aflat tot adevărul

Adevărul a ieșit la iveală atunci când mama a venit să-l ia de la școală. El a spus că a fost lovit, iar colegii au confirmat. Părinţii au anuţat poliţia. Iar o oră mai târziu, au cerut ajutor medical. Băiatul a fost dus la spitalul din Curtea de Arges şi apoi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

„Mi-a spus: tati, m-a luat de gât, mi-a dat două palme. M-a luat de gât, târându-mă în ultima bancă, şi acolo mi-a aplicat nişte lovituri după cap. Cu o mână mă ţinea de cap şi cu una îmi dădea după cap.

Am crezut că o să mor, aşa îmi spunea copilul. Am crezut că nu o să mai scap din loviturile ei. Lovea foarte repede şi foarte tare. În urma investigaţiilor, copilul prezintă urme de lovire la cervicală şi cervicala inflamată”, mărturisește Florin Mutu, tatăl copilului.

Profesoara s-a ales cu dosar penal 

Profesoara a fost audiată de politişti. Deocamdată, nu va mai preda aşa că elevi din două şcoli au rămas fără profesor la ore. „Astăzi nu a intrat la ore pentru că în lege este trecut că profesorii care au agresat elevi nu participă la ore pe perioada desfăşurării anchetei”, a mai spus directorul școlii din Argeș.

Profesoara a fost contactrată pentru un punct de vedere, însă nu a răspuns. A fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net