Scene emoționante! Pompierii au salvat viața unei cățelușe. Animalul picase într-o fântână

Ultima actualizare:

Pompierii din comuna Mărăcineni, județul Argeș, au reușit să salveze o cățelușă care căzuse într-o fântână. 

Cățelușa salvată duminică de pompieri. Foto: ISU Argeș.
Cățelușa salvată duminică de pompieri. Foto: ISU Argeș.

Cum a aflat familia că animăluțul lor a căzut în fântână

Evenimentul a avut loc duminică, într-o gospodărie din această comună, când proprietarii cățelușei, familia Belei, au descoperit că micuțul lor prieten patruped nu a răspuns la chemarea lor obișnuită. În timp ce își căutau cu disperare animalul de companie, au fost conduși de lătratul plin de disperare până la fântâna din curte, unde cățelușa căzuse după ce capacul din lemn al fântânii s-a rupt.

Alertați, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit rapid la fața locului, constatând că patrupedul se afla la aproximativ trei metri adâncime, pe un capac din lemn care plutea pe apă. Confruntându-se cu o situație delicată, echipa de intervenție a decis să coboare unul dintre salvatori în fântână pentru a-l salva pe micuțul cățel.

Un pompier și-a asumat riscul și a coborât după câine în puț

Cosmin, unul dintre curajoșii pompieri, și-a asumat riscul și s-a coborât în adâncurile fântânii. Cu pricepere și determinare, a reușit să prindă cățelușa și să o aducă în siguranță la suprafață, făcând astfel ca momentul să fie unul de bucurie și emoție pentru toți cei implicați.

Pe pagina lor de Facebook, ISU Argeș a împărtășit această poveste de salvare, subliniind bucuria de a salva o viață și de a face o diferență în comunitate. Fotografiile de la intervenție au ilustrat momentul de încântare și recunoștință, iar gestul lor de vitejie a fost primit cu recunoștință de către familia Belei și de către toți cei care au urmărit această poveste.

Astfel, acest incident a reprezentat nu doar o intervenție de urgență, ci și o lecție de compasiune și solidaritate, subliniind importanța și angajamentul pompierilor pentru protejarea și salvarea vieții în orice situație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net