╚śefa cre┼čelor din Ploie┼čti, arestat─â ├«n dosarul furtului din m├óncarea copiilor. Angelica Fodor primea bani ╚Öi de la p─ârin╚Ťi, pentru a le primi micu╚Ťii la cre╚Ö─â

8 decembrie 2021
cresa ploiesti 0 jpeg
Educatoarele au furat din produsele destinate copiilor Foto: adevarul.ro

Tribunalul Prahova a admis cererea procurorilor privind arestarea preventiv─â a Angelic─âi Fodor, ┼čefa centrului care coordoneaz─â activitatea cre┼čelor din Ploie┼čti. Astfel, aceasta va sta dup─â gratii 30 de zile, dac─â m─âsura nu se va prelungi la sf├ór╚Öitul perioadei.

Celelalte patru educatoare au fost plasate direct ├«n control judiciar de c─âtre procurorul de caz, iar ├«n cursul zilei de ast─âzi vor fi chema┼úi la audieri ╚Öi al┼úi suspec┼úi ├«n aceast─â cauz─â, dar ┼či martori. Surse din cadrul anchetei sus╚Ťin c─â ar fi vorba despre ├«nc─â 10 persoane.  

├Äncet-├«ncet ies la iveal─â ╚Öi alte nereguli comise de cea care coordona activitatea cre╚Öelor din ora╚Öul Ploie╚Öti, ╚Öase la num─âr. Procurorii sus┼úin c─â directoarea Angelica Fodor primea bani din partea subalternelor pentru a le men┼úine ├«n func┼úie, dar ┼či de la p─ârin┼úi, pentru a le primi copiii la cre┼č─â, conform adevarul.ro.

Educatoarele i-ar fi oferit sume de bani ┼či alte ÔÇ×aten┼úiiÔÇŁ directoarei Fodor pentru ca aceasta s─â ├«nchid─â ochii ┼či s─â le permit─â s─â fure din m├óncarea care trebuia s─â ajung─â ├«n farfuriile copiilor.

Combină frigorifică, furată dintr-o creșă   

La perchezi╚Ťiile f─âcute luni, 6 decembrie, la sediile cre╚Öelor ╚Öi la domiciliile persoanelor cercetate ├«n dosar s-au g─âsit numeroase bunuri sustrase din aceste institu╚Ťii: cantit─â┼úi impresionante de alimente, dar ┼či produse de igien─â (detergen┼úi ┼či dezinfectan┼úi) sau cafea, precum ┼či aparatur─â electrocasnic─â. Potrivit unor surse, la domiciliul ┼čefei cre┼čelor a fost g─âsit─â inclusiv o combin─â frigorific─â nou─â, care avea ├«nc─â eticheta cu desintatarul: Centrul Cre┼če Ploie┼čti. Mai mult, se pare c─â o parte dintre angajatele din cre┼če nu aveau studiile necesare pentru a ocupa posturile, iar pentru a fi men╚Ťinute ├«n func╚Ťii ar fi ÔÇ×cotizatÔÇŁ periodic la ┼čefi.  

Ancheta ├«n dosarul furtului de m├óncare din cre╚Öe este abia la ├«nceput. ├Än total ar fi vizate 16 persoane angajate ├«n aceste institu╚Ťii. Nu a fost stabilit─â ├«nc─â valoarea prejudiciului, ┼či nici c├ót a durat aceast─â afacere ilegal─â dezvoltat─â de ┼čefa cre┼čelor ├«n complicitate cu subalternele sale.

ÔÇ×RegreteÔÇŁ din partea prim─âriei

La Ploie┼čti, func┼úioneaz─â ┼čase cre┼če, toate aflate ├«n subordinea Prim─âriei Ploie┼čti, la care sunt ├«nscri┼či 583 de copii, ├«ns─â doar aproximativ 450 merg la program. Conducerea prim─âriei ┼či-a exprimat doar regretul fa┼ú─â de ÔÇ×aceast─â situa┼úieÔÇŁ ┼či a dat asigur─âri c─â activitatea cre┼čelor nu va fi afectat─â de ancheta procurorilor. 

Cite╚Öte ╚Öi: 

Patru educatoare din Ploie╚Öti, re╚Ťinute pentru c─â au furat din m├óncarea copiilor. Cine le era complice

Detalii scandaloase ├«n cazul furtului din cre┼če. O combin─â frigorific─â, g─âsit─â acas─â la ╚Öefa cre╚Öelor

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
incarcare iphone jpeg
shurubel
image png
aplicatii de programare jpg
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg
cracked screen phone 6137675 1920 jpg