Situație fără precedent la Bistrița-Năsăud. 12 persoane au ajuns la spital după ce au participat la un botez

O situație extrem de îngrijorătoare a avut loc în Bistrița-Năsăud, unde viața mai multor persoane a fost pusă în pericol în urma unui botez. Ce ar fi trebuit să fie un eveniment atât de fericit în viața tuturor celor implicați s-a transformat în coșmar, iar, în total, 9 copii și 3 adulți au avut nevoie de îngrijirile medicilor, după ce au suferit o toxiinfecție alimentară. Află mai multe detalii alături de Click!

9 copii și 3 adulți au fost nevoiți să ajungă la spital
9 copii și 3 adulți au fost nevoiți să ajungă la spital

Ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai fericite evenimente din viața tuturor celor implicați, însă un incident extrem de periculos a pătat o amintire ce ar fi trebuit să fie atât de frumoasă. În localitatea Dumitrița, din județul Bistrița-Năsăud, nu mai puțin de 9 copii și 3 adulți au ajuns de urgență la spital. Conform informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, oamenii au avut simptome de toxiinfecție alimentară și au avut nevoie de îngrijirile medicilor.

Totul a început luni seara, când nu mai puțin de 4 copii au ajuns la spital, în urma botezului. Însă, problemele nu s-au terminat aici, iar a doua zi, marți, alți 5 copii, cât și 3 adulți, au avut nevoie de ajutorul medicilor. Potrivit celor de la ISU Bistrița-Năsăud, victimele se confruntă cu o toxiinfecție alimentară.

Toxiinfecția alimentară, sursa problemelor de sănătate

Conform informațiilor disponibile, la fața locului a venit, de urgență, o autospecială de transport victime multiple, ce aparține de Detașamentul de Pompieri Bistrița-Năsăud. Pe lângă aceasta, pentru a veni în ajutorul victimelor a mai sosit și un echipaj cu medic, de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Botezul la care s-ar fi produs toxiinfecția ar fi avut loc duminică, iar de-a lungul zilei de luni și marți, persoanele ce au avut nevoie de intervenția medicilor au avut mai multe simptome specifice. Printre acestea, ar fi vorba despre vărsături, febră, diaree, cât și o stare de greață. Din fericire, medicii au reușit să intervină rapid în ajutorul victimelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net