Șocant! Ce a putut să le ceară Șacalul, criminalul în serie de la Constanța, magistraților. Judecătorii au anunțat azi ce decizie au luat

Bărbatul cunoscut sub numele de „Șacalul”, suspectat că ar fi responsabil pentru uciderea a două femei în Constanța, va rămâne în arest preventiv, conform deciziei instanței care i-a respins cererea de eliberare.

„Șacalul” ar fi planificat în detaliu crimele, cu scopul de a tâlhări cele două femei / foto arhiva
„Șacalul” ar fi planificat în detaliu crimele, cu scopul de a tâlhări cele două femei / foto arhiva

Hotărârea a fost luată miercuri de judecătorii de la Curtea de Apel Constanța. Cererea de eliberare a fost judecată cu o zi înainte, însă suspectul nu a fost prezent, fiind internat în spitalul penitenciar din cauza unor dureri la picior.

De asemenea, o altă cerere de punere în libertate a fost înaintată de femeia despre care inițial s-a crezut că ar fi concubina bărbatului, dar ulterior au apărut informații care sugerează că aceasta ar fi, de fapt, partenera lui de afaceri.

Femeia nu era, de fapt, iubita criminalului în serie de la Constanța

Femeia îl găzduia pe suspect în locuința sa, unde erau prezenți și cei trei copii ai ei, iar în această casă a fost păstrat timp de câteva zile cadavrul uneia dintre victime, Denisa din Timișoara, înainte ca acesta să fie abandonat pe câmp.

Din acest motiv, femeia a fost arestată, fiind acuzată de tăinuire, rele tratamente aplicate minorului și de faptul că nu a alertat autoritățile. Ieri, ea a fost adusă în fața Curții de Apel Constanța, care a decis menținerea măsurii de arest preventiv și în cazul ei.

Conform informațiilor oferite de anchetatori, „Șacalul” ar fi planificat în detaliu crimele, cu scopul de a tâlhări cele două femei, Delia și Denisa.

El le-ar fi contactat prin intermediul anunțurilor de escorte, pretinzând că este un client, și le-ar fi jefuit de bani, bijuterii, telefoane și mașini. Ulterior, pentru a evita să fie denunțat, acesta le-ar fi ucis pe amândouă, susțin procurorii.

„Încadrarea juridică a faptelor este de omor calificat, pentru care pedeapsa variază între 15 și 25 de ani de închisoare sau chiar închisoarea pe viață”, a declarat avocatul suspectului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
inundatii (4) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net