Cât de sadic era „Șacalul”. Înainte să fie criminal în serie, a violat două minore, una cu handicap

Ultima actualizare:

Apar detalii cutremurătoare despre Nicolae Mitrea, zis „Șacalul”, principalul suspect  în uciderea celor două tinere Denisa și Delia. Mitrea în vârstă de 26 de ani a devenit infractor încă de pe vremea când era copil. Nu împlinise 18 ani când a violat o minoră de 12 ani, apoi, după ce a primit o pedeapsă incredibil de blândă a violat din nou, tot o minoră. 

Înainte de a deveni criminal în serie, „Șacalul” a fost violator în serie

sacalul criminal constanta jpg

În urmă cu 8 ani, Nicolae Mitrea zis Șacalul a violat o fată cu handicap în vârstă de 15 ani. Pentru fapta sa a primit doar 5 ani de închisoare.

Potrivit anchetatorilor, la acea vârstă, de 18 ani, Niculae Mitrea avea deja numeroase antecedente și un cazier bogat.

Furt, conducere fără permis, infracţiuni la viaţa sexuală”, a declarat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe langa Tribunalul Constanţa, potrivit Adevărul.

Prima faptă pentru care a primit o sentință a fost săvârșită, în 2015, când avea 17 ani. Atunci a întreținut acte sexuale cu o fetiță de 12 ani. Pentru această faptă el a primit o pedeapsă inexplicabil de blândă. S-a dispus doar o măsură educativă de supraveghere pe o perioadă de șase luni.

În 2016, Mitrea a violat din nou. De data aceasta, victimă i-a căzut o fată de 15 ani cu handicap.

Mitrea a batjocorit o fetiță cu handicap

Potrivit dosarului din instanță, Mitrea și-a chemat și un prieten care a întreținut relații sexuale cu copila, dezvăluie Antena3.

„În cursul lunii octombrie 2016, persoana vătămată în vârstă de 15 ani s-a împrietenit pe o reţea de socializare cu inculpatul, iar ulterior cei doi au purtat diferite discuţii pe reţeaua de socializare, iar la un anumit moment inculpatul a vizitat-o pe persoana vătămată în curtea Şcolii gimnaziale din localitatea Ceamurlia de Jos ocazie cu care inculpatul a realizat faptul că aceasta prezintă un handicap fizic si psihic vizibil, respectiv „avea faţa strâmbă”, „mergea greu”, „avea probleme la o mână”, „gândea ca un copil”, „avea probleme de vorbire”. (sursa Judecători Babadag).

„Ajungând în marginea localităţii, inculpatul i-a spus persoanei vătămate să îl însoţească în interiorul unei case părăsite, iar aceasta l-a însoţit pe inculpat fără a se opune sau a întreba motivul. Când au intrat în casa respectivă, inculpatul a început să îi adreseze cuvinte frumoase persoanei vătămate, spunându-i că o iubeşte şi fredonându-i melodii de dragoste, apoi i-a propus să întreţină raporturi sexuale.

În primă fază persoana vătămată a refuzat propunerea făcută, însă la insistentele inculpatului care a continuat prin a-i spune vorbe frumoase a acceptat întreţinerea relaţiilor sexuale.”

„Inculpatul Neculai Mitrea s-a deplasat la locul indicat şi i-a spus persoanei vătămate să urce în maşina prietenului său, partea vătămată a refuzat motivând ca este târziu şi că vrea să meargă acasă, însă la insistentele inculpatului, care a folosit si un ton răstit spunându-i „ce faci?, vrei sa fugi?” persoana vătămată a acceptat, urcându-se în maşină.”

„După consumarea actelor sexuale, suspectul a plecat cu autoturismul înspre localitatea Ceamurlia de Jos, abandonând-o pe minora pe marginea DJ 222, în locul în care a fost identificată de organele de poliţie”. (sursa Judecătoria Babadag)

Mitrea, suspectat că a ucis încă patru femei în afară de Denisa și Delia

„Șacalul”, principalul suspect în uciderea celor două fete, Denisa și Delia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

El şi-ar fi găsit victimele pe un site de escorte de lux şi le-ar fi chemat la el cu intenţia de a le jefui. Le-ar fi drogat, apoi le-ar ucis, spun anchetatorii, care cred că există cel puțin alte patru victime ucise în același mod.

Este vorba de alte patru tinere care au dispărut pe litiral. Poliția anchetează aceste dispariții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net