Șoferița care a plimbat un bărbat pe capota mașinii, prin centrul Bucureștiului, merge la închisoare

Închisoare cu executare pentru șoferița care a luat pe capotă un bărbat și a mers așa aproape doi kilometri, pe străzile din centrul Bucureștiului. Ailin Ochian, în vârstă de 51 de ani, a fost condamnată la 3 ani și cinci luni de închisoare printr-o sentință definitivă a Curții de Apel București. 

Bărbatul s-a ținut de ștergătoarele mașinii  Foto: captură video
Bărbatul s-a ținut de ștergătoarele mașinii Foto: captură video

În primă instanță, femeia primise o pedeapsă mult mai blândă, de 7 luni de închisoare cu suspendare și plata unor cheltuieli judiciare în valoare de 9.000 de lei. Însă, Curtea de Apel București a majorat pedeapsa decisă de Tribunal în septembrie 2021.  

Astfel, marți 26 aprilie 2022, a fost pronunțată sentința definitivă: șoferița Ailin Ochian a fost condamnată la 3 ani și 5 luni de închisoare în regim de detenție, fiind găsită vinovată pentru tentativă de omor, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Cum s-a petrecut incidentul 

Incidentul s-a petrecut în toamna anului 2015, în centrul Capitalei, când Ailin Ochian a fost implicată într-un accident auto minor, undeva undeva în zona Unirii. În loc să facă o înlegere amiabilă, femeia a fugit de la locul accidentului, iar celălalt șofer implicat i-a luat urma. A ajuns-o la un semafor în zona Hoteluluii Intercontinental, iar când aceasta a demarat în trombă, l-a luat pe capotă.

Agățat cu mâinile de ștergătoare, bărbatul a fost plimbat mai bine de doi kilometri prin centrul Bucureștiului, de la Universitate până la Romană. Cei doi au circulat în acest mod până în dreptul Secției 1 de Poliție, unde a fost blocată de ceilalți participanți la trafic. La verificarea actelor, polițiștii au constatat că șoferița avea permisul de conducere expirat. 

Cum s-a apărat șoferița în instanță  

În fața instanței, femeia a motivat că s-a speriat atunci când s-a trezit cu un bărbat pe capotă, care o amenința și lovea cu pumnii în parbriz, ea neștiind că fusese implicată într-un accident. În plus, aceasta a susținut că avea și un copil minor în mașină și s-a temut și pentru el, panicându-se și alegând să fugă. 

Instanța a apreciat că, în ciuda acestor explicații, fapta există, bărbatul a fost expus unui risc real, având în vedere că incidentul s-a petrecut pe un tronson de drum intens circulat din București, la o oră de vârf și în condițiile în care mașinile rulau în anumite momente cu viteză de peste 60 de km/h, potrivit ziare.com.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net