Spectacol de excepție la Sala Palatului! Umberto Tozzi va sosi în România pe 29 mai

Un spectacol de excepție urmează să aibă loc la finalul lunii următoare! Umberto Tozzi va susține un concert la Sala Palatului, în București, pe data de 29 mai. În cele cinci decenii de carieră, artistul italian a reușit vânzări de peste 80 de milioane de discuri, de-a lungul lumii.

Concertul va avea loc pe 29 mai 2024
Concertul va avea loc pe 29 mai 2024

Legendarul artist italian va susține un concert în țara noastră în cadrul turneului său de retragere, „L’ultima Notte Rosa: The Final Tour”. Umberto Tozzi a debutat în lumea muzicii la începutul anilor ’70, cu melodii care au devenit adevărate hit-uri, cum ar fi „Gloria”, „Tu”, cât și „Notte Rose”. Desigur, nimeni nu poate uita „Ti Amo”, melodie care a făcut istorie alături de prietenul lui Umberto Tozzi, Toto Cutugno.

Cariera de aproximativ cinci decenii a artistului italian a fost marcată și de multe colaborări cu multe nume sonore, din lumea muzicii. Umberto Tozzi a încântat lumea alături de staruri precum Dalida, Andrea Bocelli, Ricky Martin, Tina Turner, Cher, Luciano Pavarotti, cât și mulți alții.

Umberto Tozzi a reușit, de-a lungul carierei sale, să câștige nenumărate premii, cum ar fi Globul de Aur. El a fost nominalizat și la Premiile Grammy, a câștigat San Remo și a avut onoarea de a reprezenta Italia la concursul Eurovision, unde a luat locul trei.

Umberto Tozzi vine în România

Umberto Tozzi a colaborat cu nume sonore din industria muzicală / foto: Getty Images
Umberto Tozzi a colaborat cu nume sonore din industria muzicală / foto: Getty Images

Nu mai puțin de 20 de albume se regăsesc în discografia lui Umberto Tozzi, iar talentul său muzical s-a făcut resimțit chiar și în industria cinematografiei. El și-a pus amprenta asupra mai multor coloane sonore pentru filme de succes, fiind vorba chiar și despre producții regizate de legende precum Martin Scorsese și Quentin Tarantino.

Turneul de retragere al lui Umberto Tozzi, „L’ultima Notte Rosa: The Final Tour”, îl va duce pe artist într-o călătorie muzicală de-a lungul a trei continente. El va susține zeci de concerte în cadrul acestui turneu, inclusiv cel de pe 29 mai, la Sala Palatului, în București. Românii care doresc să se bucure de acest eveniment trebuie să știe că pto deja să cumpere bilete, de pe platformele iabilet.ro şi more.com. În funcție de categoria aleasă, acestea pot costa 175 lei, 225 lei, ori 275 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
hotel adobestock jpg
06 2021 11 03 21 38 59 2 jpg
Frații Tate - Andrew și Tristan Tate FOTO Inquam Photos / Alexandru Busca
dinți, zâmbet  sursa   shutterstock jpg
cirese jpg
O lucrare rar cântată în România:  monumentala Simfonie nr  2 de Sibelius, la Sala Radio jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net