Test dificil. Doar experții la matematică pot spune numărul exact de pătrate din imagine

De cele mai multe ori, provocări de acest fel par, la prima vedere, absolut banale, însă imediat ce vom privi mai atent la ce ni se cere, vom vedea că ele sunt mult mai dificile decât am crezut inițial. În acest caz, doar foarte puțini oameni reușesc să își dea seama câte pătrate, sunt, de fapt, în imagine!

Câte pătrate sunt în această imagine
Câte pătrate sunt în această imagine

La început, poate părea o întrebare cu totul banală. La urma urmei, cât de dificil poate fi să ne dăm seama câte pătrate sunt într-o simplă poză? Deși cu siguranță vom fi surprinși de acest lucru, pentru multă lume, această provocare este mult mai dificilă decât pare! Teste vizuale de acest fel sunt gândite special pentru a ne induce în eroare și pentru a ne menține mintea ageră. Datorită lor, ne putem antrena abilitatea de a observa rapid detalii minore, indiferent de situație.

Mai mult ca sigur că deja cei mai mulți dintre noi putem observa că astfel de teste vizuale, cât și diverse alte tipuri de iluzii optice, au devenit extrem de populare, pe Internet. Destul de mulți români profită de orice pauză pe care o au de-a lungul unei zile pentru a rezolva astfel de provocări amuzante, care sunt menite să ne mențină mintea ageră! În plus, teste vizuale și iluzii optice de acest fel sunt folosite și pentru a testa IQ-ul unei persoane!

Iar dacă încă nu reușiți să vă dați seama câte pătrate se află în imagine, răspunsul se află puțin mai jos!

Câte pătrate se află în imagine

Poate că deja am petrecut câteva minute bune analizând imaginea de mai sus, încercând din răsputeri să găsim numărul total de pătrate. Desigur, poate că la fiecare numărătoare am găsit un alt răspuns, situație în care această provocare poate deveni destul de frustrantă. Ei bine, dacă suntem curioși care este răspunsul corect, trebuie să știm că în imaginea de mai sus există 40 de pătrate!

Din fericire, dacă doriți să vă mai testați mintea cu alte provocări de acest gen, pe Internet există nenumărate astfel de imagini amuzante.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net