Mii de angajați nu vor avea zile libere de Paște. Cine sunt românii care vor lucra

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja începem să ne apropiem de Paște, iar cu această ocazie cei mai mulți români se vor putea bucura de câteva zile libere, alături de cei dragi. Cu toate acestea, există și anumite categorii de angajați care nu vor avea parte de minivacanță, cu ocazia Paștelui.

Mii de români vor continua să lucreze de Paște
Mii de români vor continua să lucreze de Paște

Poate că unii dintre noi încă încercăm să ne dăm seama cum am ajuns, atât de repede, în primăvara lui 2024. Cu toate acestea, o scurtă privire în calendar ne va arăta că nu numai că deja am intrat în luna aprilie, dar deja ne apropiem de sărbătoarea Paștelui! Ne mai desparte numai o lună de această ocazie care vine și cu câteva zile libere, pentru români.

În acest an, pentru creștinii ortodocși, Paștele va pica pe data de 5 mai, iar potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, românii vor avea parte de o minivacanță de 6 zile. Aceasta urmează să includă și liberul de Ziua Muncii, pe 1 mai. De asemenea, autoritățile din țara noastră au decis ca ziua de 2 mai să fie, de asemenea, liberă. Această decizie a fost luată pentru a se face punte cu Vinerea Mare, care va fi pe 3 mai.

Românii care nu vor avea zile libere de Paște

Din păcate, există și unele categorii de angajați care nu se vor bucura de aceste zile libere, fie ele de Paște, ori de 1 mai. Mai precis, este vorba despre cei care sunt angajați în locuri de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă, din cauza caracterului procesului de producție, ori a specificului activității în cauză.

Iar în ce privește elevii din țara noastră, lucrurile sunt, de asemenea, simple. În acest an, Paștele coincide cu perioada vacanței de primăvară, iar elevii vor putea sta, fără griji, acasă. Mai precis, vacanța elevilor urmează să înceapă pe data de 27 aprilie (sâmbătă), iar apoi se va încheia pe data de 7 mai (marți).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net