Studenta criminală de la Medicină, eliberată condiționat! Motivul de necrezut pentru care Carmen Şatran iese din închisoare

Sudenta de la Medicină din Timișoara, acuzată de crima oribilă în care un bărbat de 65 de ani a fost tranșat și ascuns în portbagajul unei mașini, ar putea fi eliberată condiționat, potrivit unei sentinței Judecătoriei Gherla, decizie care la acest moment nu este definitivă. 

Carmen Şatran (fostă Bejan) a fost arestată la începutul lunii august 2009 FOTO Adevărul
Carmen Şatran (fostă Bejan) a fost arestată la începutul lunii august 2009 FOTO Adevărul

Carmen Șatran, fostă Bejan, a fost condamnată în 2009 la 19 ani și 8 luni de închisoare după ce, în complicitate cu iubitul ei Raul Sergiu Florea, a ucis și a tranșat un bărbat, apoi a ascuns cadavrul în portbagajul unei mașini. 

În toamna lui 2021, Carmen Șatran a depus la Judecătoria Gherla prima solicitare de eliberare condiționată, care a fost respinsă la acel moment. 

Reprezentanții legali ai lui Carmen Șatran au atacat sentința cu apel, însă Tribunalul Cluj a decis menţinerea acuzatei după gratii.

Judecătorii de la Tribunalul Cluj a decis totuși reducerea termenului de rejudecare a solicitării pentru anul acesta în martie 2022.

Azi, 14 martie, Judecătoria Gherla a decis eliberarea condiţionată a lui Carmen Şatran, însă decizia nu este finală, notează Adevarul.ro.

Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN condamnată la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare”, a fost sentința Judecătoriei Gherla.

Carmen Șetran a fost o condamnată-model

Carmen Șetran a fost condamnata pentru o crimă odioasă în 2009, în care un bărbat de 65 de ani, de etnie roma, din Timisoara, pe nume Trifu Schrott, a fost ucis cu 50 de lovituri de cuțit, iar cadavrul lui a fost apoi tranșat. 

Crima a fost săvârșită împreună cu iubitul ei, Raul Sergiu Florea, iar conflictul ar fi pornit de la bani, după ce tânără a oferit servicii sexuale victimei, iar bărbatul a refuzat să plătească. 

Victima, Raul Sergiu Florea, făcea parte din comitetul romilor care se ocupa de judecata țigănească.

Inițial, Carmen Șetran trebuia să execute 5.387 de zile de închisoare pentru a fi pusă în discuție solicitarea de eliberare condiționată. 

Potrivit raportului Comisiei de la Penitenciarul Gherla, propunerea de eliberare condiționată a fost luată în considerare Carmen Șetran ar fi fost o condamnată-model. 

  „Deţinuta nu a fost sancţionată disciplinar şi a înregistrat mai multe recompense. A muncit în timpul detenţiei (428 zile). A fost receptivă la unele activităţi cultural-educative. Persoana privată de libertate nu are antecedente penale şi este la prima analiză”, se arată în raport.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
simona gherghe jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg