Studenta criminală de la Medicină, eliberată condiționat! Motivul de necrezut pentru care Carmen Şatran iese din închisoare

Ultima actualizare:

Sudenta de la Medicină din Timișoara, acuzată de crima oribilă în care un bărbat de 65 de ani a fost tranșat și ascuns în portbagajul unei mașini, ar putea fi eliberată condiționat, potrivit unei sentinței Judecătoriei Gherla, decizie care la acest moment nu este definitivă. 

Carmen Şatran (fostă Bejan) a fost arestată la începutul lunii august 2009 FOTO Adevărul
Carmen Şatran (fostă Bejan) a fost arestată la începutul lunii august 2009 FOTO Adevărul

Carmen Șatran, fostă Bejan, a fost condamnată în 2009 la 19 ani și 8 luni de închisoare după ce, în complicitate cu iubitul ei Raul Sergiu Florea, a ucis și a tranșat un bărbat, apoi a ascuns cadavrul în portbagajul unei mașini. 

În toamna lui 2021, Carmen Șatran a depus la Judecătoria Gherla prima solicitare de eliberare condiționată, care a fost respinsă la acel moment. 

Reprezentanții legali ai lui Carmen Șatran au atacat sentința cu apel, însă Tribunalul Cluj a decis menţinerea acuzatei după gratii.

Judecătorii de la Tribunalul Cluj a decis totuși reducerea termenului de rejudecare a solicitării pentru anul acesta în martie 2022.

Azi, 14 martie, Judecătoria Gherla a decis eliberarea condiţionată a lui Carmen Şatran, însă decizia nu este finală, notează Adevarul.ro.

Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN condamnată la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare”, a fost sentința Judecătoriei Gherla.

Carmen Șetran a fost o condamnată-model

Carmen Șetran a fost condamnata pentru o crimă odioasă în 2009, în care un bărbat de 65 de ani, de etnie roma, din Timisoara, pe nume Trifu Schrott, a fost ucis cu 50 de lovituri de cuțit, iar cadavrul lui a fost apoi tranșat. 

Crima a fost săvârșită împreună cu iubitul ei, Raul Sergiu Florea, iar conflictul ar fi pornit de la bani, după ce tânără a oferit servicii sexuale victimei, iar bărbatul a refuzat să plătească. 

Victima, Raul Sergiu Florea, făcea parte din comitetul romilor care se ocupa de judecata țigănească.

Inițial, Carmen Șetran trebuia să execute 5.387 de zile de închisoare pentru a fi pusă în discuție solicitarea de eliberare condiționată. 

Potrivit raportului Comisiei de la Penitenciarul Gherla, propunerea de eliberare condiționată a fost luată în considerare Carmen Șetran ar fi fost o condamnată-model. 

  „Deţinuta nu a fost sancţionată disciplinar şi a înregistrat mai multe recompense. A muncit în timpul detenţiei (428 zile). A fost receptivă la unele activităţi cultural-educative. Persoana privată de libertate nu are antecedente penale şi este la prima analiză”, se arată în raport.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net