Suceava: Un student de la Universitatea „Ștefan cel Mare” a fost găsit spânzurat în camera de cămin

spanzuratoare jpeg
Foto: shutterstock

Un student de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava a decis să-și încheie socotelile cu viața la numai 21 de ani. Tânărul a fost găsit spânzurat în camera de cămin, în prima zi a acestei săptămâni.

Studentul urma cursurile Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, fiind în anul II. Era din orașul sucevean Liteni și, deși obișnuia să meargă în majoritatea week-endurilor acasă, în ultimul a rămas în campusul universitar. Colegul său de cameră plecase de vineri seară, acesta fiind, de altfel, ultima persoană care l-a văzut în viață.   

Luni dimineață, pentru că cei dragi n-au reuşit să-l găsească, iar uşa camerei de cămin era închisă cu cheia, au sunat la Poliţie. Oamenii legii au intrat în încăpere şi l-au găsit pe tânăr fără suflare, scrie adevarul.ro. Nu se cunoaşte cu exactitate motivul pentru care studentul a recurs la acest gest extrem, însă surse neoficiale susţin că acesta suferea de depresie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, deși nu sunt suspiciuni cu privire la moartea studentului, însă așa cum prevede legislaţia în astfel de cazuri.  

Un alt student de la aceeși facultate, în depresie    

La începutul lunii iunie, un alt student al Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţe a Calculatoarelor a fost protagonistul unor scene neobișnuite și extrem de periculoase. Acesta a scos un biceag în timpul unui examen şi a ameninţat că îşi va tăia gâtul. Tânărul era disperat pentru că nu ştia răspunsul la una dintre întrebări.

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine și în siguranță atât pentru student, cât și pentru celelalte persoane prezente. Profesorul care îi examina pe studenţi i-a cerut să se calmeze şi să îşi bage înapoi cuţitul în buzunar, după care l-a rugat pe unul dintre paznicii instituţiei academice să sune la 112. Oamenii legii au găsit asupra tânărului cuţitul care avea o lamă de 8 cm.

Studentul suferea de anxietate şi depresie, nu îşi mai luase tratamentul în ultima perioadă. El a fost dus la spital, în secţia de Psihiatrie, pentru a primi tratament de specialitate. Universitatea din Suceava are cabinet de consiliere psihologică.   

Citește și: 

Cine era tânărul care s-a aruncat în gol de la etajul 4 al unui cămin din Capitală

Student găsit mort într-o pădure din localitatea ieşeană Voineşti. Nu se cunosc motivele sinuciderii

Screenshot (539) png
Prodanca a venit în verde la parastas
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Alaska Rusia FOTO Shutterstock jpg
lidl
image
image
image
image
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna
vaccin pixabay
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
halloween 2022 jpg