Taxa nouă pentru șoferii din România, de la 1 iunie 2023. E obligatoriu, iar amenda este uriașă

Ultima actualizare:

Toți șoferii din România trebuie să știe asta! De la 1 iunie 2023, o nouă taxa auto devine obligatorie. Click! îți spune despre ce este vorba!

Taxa nouă pentru șoferii din România, de la 1 iunie 2023
Taxa nouă pentru șoferii din România, de la 1 iunie 2023

Concret, este vorba despre plata parcării pe litoralul de la noi. Dacă în prezent, taxa de parcare pentru Zona 2, în stațiunea Mamaia, este fără costuri suplimentare în weekend, odată cu începerea sezonului estival, regulile se schimbă.

Șoferii care ajung pe litoral sunt buni de plată

Așadar, de la 1 iunie, parcarea în zona 0 din Mamaia nu va mai fi gratis.Măsurile se aplică în cursul săptămânii, inclusiv weekend, de la ora 08:00 până la 20:00.

Taifele pentru parcarea din stațiunea Mamaia:

zona 0 – 4 lei/h, prima oră 2 lei, iar prima jumătate de oră este gratuită, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 123/2021

2 ore – 6 lei

3 ore – 10 lei

Taxa de parcare se va achita prin plata la automatele electronice de plată din parcare (card bancar, banconte și monede), SMS, utilizând aplicația ”Constanța Parking”, în mediul online, sau prin tichete răzuibile.

Programul „Litoralul pentru toți 2023” a început pe 3 mai

Încă de la începutul acestei luni, pe 3 mai, programul „Litorarul pentru toți” a avut startul pe 2023. El este dedicat turiștilor care vor să-și petreacă vacanța la malul marii, în extrasezon, dar și pentru cei care vor să facă o economie substanțială la sejururile de minim 6 nopți.

Programul se desfășoară în perioada 3 mai -20 iunie și reîncepe pe 1 septembrie până pe 15 octombrie, în toate stațiunile de pe litoralul românesc.

Totodată, în program sunt înscrise hotelurile de 2,3 și 4 stele de pe tot litoralul românesc. Hotelierii au anunțat că sejururile se pot achita și cu voucherele de vacanță.

Ce prețuri sunt în Mamaia

În staţiunea Mamaia, preţurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în staţiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la preţuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din staţiunea Jupiter.

  • „Le recomandăm turiştilor care vor să profite de aceste oferte să facă deja rezervări pentru că locurile sunt limitate şi se epuizează repede.
  • Rezervările se pot face direct, la hotel, dar şi prin intermediul agenţiilor de turism. La fel ca la ediţiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă”, a mai spus preşedintele FPTR.

e.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net