Tragedie fără margini! Cadavrul unuia dintre copiii din barca răsturnată în Mureș a fost găsit tocmai în Ungaria

În urma tragediei din data de 30 aprilie 2023, când o barcă s-a răsturnat în râul Mureș, în zona Periam, autoritățile au descoperit cadavrul unui băiețel despre care se crede că ar putea fi una dintre cele 12 persoane care se aflau în barcă. 

Echipele de salvatori desfășoară căutările pe râul Mureș / foto: Facebook/ISU Arad
Echipele de salvatori desfășoară căutările pe râul Mureș / foto: Facebook/ISU Arad

Luni, 8 mai 2023, o echipă de polițiști din Arad s-a deplasat la fața locului, în Ungaria. Urmează a se stabili identitatea victimei.

Trupul neînsuflețit ar putea fi al băiatului dispărut în râul Mureș 

Inspectoratul de Poliție din Arad a declarat că a fost sesizat în urma descoperirii unui cadavru, în râul Mureș, în zona localității Mako, Ungaria.

„Urmare a schimbului de informaţii şi date cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, am fost sesizaţi că în ziua de 8 mai a.c., în jurul orelor 14,00, în râul Mureş, în zona localităţii Mako (Ungaria), a fost găsit trupul neînsufleţit al unei persoane minore, de sex masculin. Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală Szeged, urmând a se desfăşura activităţile specifice pentru identificarea acestuia”, a transmis IPJ Arad, potrivit digi24.ro

Tragedia din Mureș a înfuriat o întreagă țară 

Pompierii în timpul căutării persoanelor înghițite de apă / foto: ISU
Pompierii în timpul căutării persoanelor înghițite de apă / foto: ISU

În seara zilei de 30 aprilie, o barcă neînmatriculată, condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a răsturnat în râul Mureș. 

El a fost reținut pe 1 mai de oamenii legii pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă, însă a fost eliberat o zi mai târziu, după expirarea măsurii reținerii. 

Un copil a decedat, alți 2 sunt căutați. De asemenea, doi adulți au fost găsiți după câteva zile de căutări, iar cei doi copii din Nădlac sunt încă dispăruți.

„În seara zilei de 30 aprilie, în jurul orei 20,40, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureş (Periam Port, judeţul Timiş) spre malul drept (judeţul Arad), în extravilanul localităţii Semlac, cu o barcă din lemn. În ambarcaţiune, din extravilanul localităţii Semlac, s-au îmbarcat 11 persoane (5 majore şi 6 minore), pentru a ajunge în Periam Port. La aproximativ 2-3 metri de mal, ambarcaţiunea s-a scufundat”, preciza IPJ Arad. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net