A fost reținut, pentru ucidere din culpă, tânărul care conducea barca de pe râul Mureș. Detalii șocant ies la suprafață

Anchetatorii au anunțat că, tânărul de 33 de ani, care conducea barca răsturnată în râul Mureş, în zona Periam Port, a fost reţinut, pentru ucidere din culpă. În urma nefericitului incident, un minor și-a pierdut viața, iar alte patru persoane, printre care şi doi copii, sunt date dispărute. 

Tânărul care conducea barca care s-a scufundat în Mureș a fost arestat. Foto: Click.
Tânărul care conducea barca care s-a scufundat în Mureș a fost arestat. Foto: Click.

Oamenii legii au spus că, bărbatul care trebuia să ducă cele 11 persoane de pe un mal pe celălalt al râului Mureș, nu deține certificat de conducător al ambarcaţiunii. În plus, se pare că el se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în acel moment în care a condus ambarcațiunea.

Alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat

Anchetatorii au depistat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool în aerul expirat. „În seara zilei de 30 aprilie, în jurul orei 20.40, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureș (Periam-Port- Jud. Timiș) spre malul drept (Jud. Arad), în extravilanul localității Semlac, cu o barcă din lemn.

În ambarcațiune, din extravilanul localității Semlac, s-au îmbarcat 11 persoane (5 majore și 6 minore), pentru a ajunge în Periam Port", conform anchetatorilor.

Accidentul, în care și-a pierdut viața un copil de 3 ani din Semlac, s-a petrecut la 2-3 metri de mal, barca scufundându-se. În acest moment, sunt date dispărute 4 persoane: un bărbat de 29 de ani, din Arad, un bărbat de 31 de ani, din Nădlac si doi copii minori, din Nădlac.

Tânărul nu avea permis de condus bărci, iar ambarcațiunea nu era înmatriculată

Polițiștii au găsit o grămadă de nereguli în investigațiile pe care le-au derulat până acum. Se pare că, tânărul care conducea nu deținea certificat de conducător al ambarcațiunii, iar barca nu este înmatriculată. În plus, acestuia i-a fost depistată și o alcoolemie de 0,31 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
restaurant jpg
masa de paste shutterstock jpg
1 mai comunism historia ra jpg
cal pitic coada uriasa sweetie cartea recordurilor jpg
ankur jain erika hammond nunta egipt instagram jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net